Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Tab S7 και S7 Plus

, Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Tab S7 και S7 Plus

Η Samsung αναμένεται να ανανεώσει τη σειρά Galaxy Tab S στις 5 Αυγούστου, όπου και θα ανακοινωθεί μαζί με τα Galaxy Note 20 και Galaxy Z Fold 2. Η ιστοσελίδα WinFuture κατάφερε να αποκτήσει την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών των επερχόμενων μοντέλων, αποκαλύπτοντας μας τα πάντα.

Ξεκινώντας από τα κοινά στοιχεία, τα Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+ θα έχουν στο εσωτερικό τους το νέο επεξεργαστή Snapdragon 865+, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής μνήμης. Το νέο, αναβαθμισμένο S-Pen θα έχει καθυστέρηση μόλις 9ms, ώστε να προσφέρει μία όσο το δυνατόν πιο κοντά σε γραφή με πραγματικό στυλό εμπειρία γίνεται. Τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 45W, αν και στο πακέτο θα περιλαμβάνεται φορτιστής 15W.

, Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Tab S7 και S7 Plus

Το βασικό μοντέλο θα έρθει με οθόνη 11 ιντσών τεχνολογίας TLPS TFT, με ανάλυση 2560×1600 και ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 120Hz. Το μεγαλύτερο μοντέλο θα εξοπλιστεί με οθόνη 12,4 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 2800×1752, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, ενώ μία ακόμα διαφορά στα μοντέλα είναι και η μπαταρία, με το μικρότερο μοντέλο να έχει 7.040mAh και το Plus μοντέλο να φτάνει τα 10.090mAh.

Το διπλό σύστημα κάμερας των μοντέλων αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 13MP με f/2.0 και έναν ultrawide 5MP με f/2.2, ενώ η μπροστινή κάμερα ανέρχεται στα 8MP (f2.0). Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 4K στα 30fps. Επιπλέον, στο τομέα του ήχου τα Galaxy Tab S7 εξοπλίζονται με τέσσερα ηχεία, ρυθμισμένα από την AKG, με πλήρη υποστήριξη Dolby Atmos.

, Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Tab S7 και S7 Plus

Τα Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+ θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, Mystic Black, Mystic Bronze και Mystic Silver με άγνωστη τιμή και διαθεσιμότητα προς το παρόν. Το μικρότερο μοντέλο θα παρέχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στα πλαϊνά, ενώ το μεγαλύτερο θα τον έχει ενσωματωμένο στην οθόνη. Μαζί, η Samsung θα κυκλοφορήσει και θήκη για τα μοντέλα, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και trackpad.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.