Digital Innovations ChargeDr, Γεύση ΟN/OFF Charge λειτουργίας σε laptop

Στα περισσότερα laptop οι θύρες USB δεν έχουν αρκετή δύναμη για να φορτίσουν συσκευές όπως ενα tablet με μεγάλη μπαταρία. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπετε συνήθως το μήνυμα “Cannot charge” όταν συνδέσετε π.χ. ένα iPad σε ένα φορητό υπολογιστή.

Η Digital Innovations υπόσχεται λοιπόν να ενισχύσει τον φορητό σας υπολογιστή και τις USB θύρες του με μια συσκευή που λειτουργεί ως booster και ικανοποιεί την όρεξη των “αδηφάγων” συσκευών. Το όνομα του είναι ChargeDr και δεν ξεπερνάει σε μήκος ένα κανονικό USB stick.

Δοκιμές από δημοσιογράφους στην CES 2013 έδειξαν ότι η συσκευή πραγματοποιεί και με το παραπάνω την υπόσχεση της αφού κατάφεραν να φορτίσουν ενα iPad 3ης γενιάς κανονικά, από ένα δικό τους λάπτοπ, πράγμα το οποιο δεν ήταν εφικτό μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία που το λανσάρει για $30 υπόσχεται φόρτιση προς οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων, πλέον για πολλούς, smartphones για τα οποία δε ισχυρίζεται ότι θα επιτυγχάνονται και μικρότεροι χρόνοι φόρτισης από τους κανονικούς ..

Πηγή

Σχόλια

  • που βρίσκει το "επιπλέον" ρεύμα (mAh) που χρειάζεται δεν μας λέει το άρθρο?
    Έχει εξωτερική τροφοδοσία? Τι κόλπο χρησιμοποιεί?

    • Αν το ψάξεις και βρεις αυτές τις λεπτομέριες ενημέρωσε και εμάς. Είμαστε community, τα μέλη το ψάχνουν παραπάνω και συμπληρώνουν με γνώση τις γνώσεις :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.