CityIndex Aktina, Πράσινος και ελληνικός σταθμός φόρτισης για αστικά περιβάλλοντα

Η ομάδα Ελλήνων σχεδιαστών “CityIndex” δημιούργησε το project “Aktina” ένα σταθμό φόρτισης συσκευών όπως ηλεκτρικά ποδήλατα, smartphones, tablets και laptops με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας. Αυτοί οι “ντιζαϊνάτοι” σταθμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν Wi-Fi hot spots αλλά και infobars παρέχοντας πληροφορίες για παράδειγμα σε τουρίστες.

Ναι το καταλαβαίνουμε, αν κάτι τέτοιο τοποθετηθεί στη γειτονιά σας είναι πολύ πιθανόν θα γεμίσει graffiti και περιττώματα αδέσποτων ζώων… όμως είναι ωραίο να οραματίζεσαι έναν άλλο ποιο όμορφο αστικό περιβάλλον.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 14:40

Σχόλια

  • Συγχαρητήρια στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το έπραξαν.Ειναι πολύ ωραίο και σίγουρα ομορφαίνει την πόλη,όπου και εαν μπει.Θα ήθελα η γειτονία μου να είχε ενα πάρκο με ενα τέτοιο πράσινο σημείο.

  • Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αναμένουμε περισσότερους τέτοιους πράσινους σταθμούς!!!

  • Σαν ιδέα καλή και πράσινη. Αλλά αν θέλω να φορτίσω το smartphone ή το tablet μου θα πρέπει να μπαστακωθώ εκεί μια ώρα... θα μου πεις, δεν είναι και τόσο κακό αυτό... μπορεί να κάνουμε και γνωριμίες :)

  • Μπράβο στα παιδιά καιρός είναι στην Ελλάδα να αναπτυχθούμε τεχνολογικά!!! :)
    Ξανά μπράβο....

  • Μπράβο στα παιδιά και είναι καλό να εξελισσόμαστε τεχνολογικά και να αρχίσουμε να παράγουμε και εμείς σαν χώρα... αλλά ρε παιδιά αν αρχίσουν να υπάρχουν αυτοί οι σταθμοί το σίγουρο είναι ότι θα είναι γεμάτοι :D...και δεν θα μπορεί κανένας να τους χρησιμοποιήσει χαχα...άσε που η ΔΕΗ και κάθε είδους ΔΕΗ δεν θα το αφήσει να λειτουργήσει...θα πρέπει να πληρώνουμε και για αυτά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.