Electroloom: Εκτύπωση ρούχων μέσω 3D printer [video]

Η τεχνολογία του 3D printing μέσα στα επόμενα χρόνια φαίνεται ότι θα φέρει επανάσταση στον τομέα των κατασκευών και της παραγωγής διάφορων ειδών. Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε την L’Oreal να σχεδιάζει την 3D εκτύπωση ανθρώπινου δέρματος για την δοκιμή καλλυντικών και τώρα βλέπουμε τα σχέδια για έναν 3D printer ρούχων και υφασμάτων.

Μέσω του Kickstarter μια ομάδα φιλοδοξεί να αλλάξει μια και καλή τα δεδομένα στην βιομηχανία της μόδας. Ο Electroloom, που χαρακτηρίζεται ως ο πρώτος 3D printer ρούχων και υφασμάτων, ζητά χρηματοδότηση 50.000 δολαρίων από τα οποία έχει μαζέψει 43.663 δολάρια και απομένουν 24 μέρες μέχρι την λήξη της καμπάνιας.

Το Electroloom είναι ένα πλαστικό κουτί που έχει την ικανότητα να εκτυπώνει τρισδιάστατα διάφορα είδη όπως μπλούζες, φούστες, καπέλα κλπ. τα οποία έχεις σχεδιάσει εσύ μέσω μιας ειδικής εφαρμογής.

Σε λίγα χρόνια αντί να πηγαίνουμε στα Zara και τα H&M, θα σχεδιάζουμε το δικό μας outfit, γα την κάθε περίσταση.

Δείτε το video:

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 20:48

Σχόλια

  • Πλάκα θά'χει να καταλήξει η ανθρωπότητα (σε 500+ χρόνια το λιγότερο φυσικά) όπως στο star trek! "Money? What is money? When we want something, we just ask for it and get it." xD

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.