Επικό κάζο κατά την διάρκεια του event της LG με ρομπότ [CES 2018]

Επικό κάζο event LG ρομπότ CES 2018, Επικό κάζο κατά την διάρκεια του event της LG με ρομπότ [CES 2018]

Η LG διεξήγαγε σήμερα (Δευτέρα 8/1) την συνέντευξη τύπου της στην CES 2018 και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, κάτι δεν κύλησε καθόλου σωστά. Το πρόβλημα υπήρξε με ένα εκ των ρομπότ που παρουσιάστηκαν και η κατάσταση χειροτέρεψε όταν εκείνο έπαψε να αποκρίνεται, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους παρόντες αλλά και στους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, κατά τα πρώτα λεπτά του event, ανέβηκε στην σκηνή ο αντιπρόεδρος του τμήματος Μάρκετινγκ της LG στις Ηνωμένες Πολιτείες, ονόματι David VanderWaal, για να εξηγήσει καλύτερα στο τεχνολογικό κοινό τις δυνατότητες του οικοσυστήματος που δημιουργεί το ThinQ AI (διαβάστε για το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της LG εδώ). Ταυτόχρονα, ο ίδιος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνονται τα νέα ρομπότ της εταιρείας στο σύστημα, αλληλεπιδρώντας με άλλες συσκευές και οδηγώντας τες στην επιτέλεση λειτουργιών. Ο VanderWaal είχε αρχικά μαζί του στην σκηνή ένα μικρό ρομπότ της σειράς CLOi και ενώ στην αρχή η επικοινωνία μεταξύ των δύο κύλησε ομαλά, λίγο μετά όλα άλλαξαν…!

Επικό κάζο event LG ρομπότ CES 2018, Επικό κάζο κατά την διάρκεια του event της LG με ρομπότ [CES 2018]

Όταν ο αντιπρόεδρος και παρουσιαστής έλαβε την πρώτη θετική ανταπόκριση από την CLOi, θεώρησε πως το ρομπότ λειτουργούσε έτσι όπως πρέπει. Οπότε, προχώρησε στην δεύτερη προγραμματισμένη ερώτηση που είχε να κάνει σε εκείνο. Προς κακή του τύχη όμως, η CLOi έπαψε να αποκρίνεται, με τον VanderWaal να θεωρεί πως ήταν μια ατυχία της στιγμής, αναφέροντας αστειευόμενος πως “και τα ρομπότ έχουν τις κακές τους ημέρες”. Τελικά όμως απεδείχθη πως η CLOi ήταν… τελείως “αδιάβαστη” και δεν απάντησε σε καμία από τις δύο εναπομείνασες ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Στην τελευταίες δύο αποτυχημένες προσπάθειες του μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να αστειευτεί ξανά, λέγοντας πως “η CLOi δεν τον θέλει” και κατόπιν αναρωτήθηκε αν “θα του μιλήσει αυτή την φορά”. Πρόκειται πραγματικά για ένα επικό κάζο που σίγουρα δεν προώθησε την αποτελεσματική λειτουργία των νέων έξυπνων ρομπότ της LG. Μπορείτε να δείτε τα περιστατικά στις χρονικές στιγμές 10:47, 12:49 (εδώ ο υπεύθυνος ανάρτησης έχει “κόψει” το κομμάτι που η Cloi δεν απαντάει στον VanderWaal και τον βλέπετε απλώς να περιμένει, εως ότου συνεχίσει την παρουσίαση) και 13:17 του παρακάτω βίντεο που αποτελεί κομμάτι της… επεισοδιακής συνέντευξης τύπου:

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

bootloop θα έπαθε και αυτο!

Makis

Robot=Honda

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κατι να δουλευει , να δουλευει κανονικα ρε παιδι μου ομως!!!! εχει βγαλει ποτε η lg!!!??

Fanis

@παπαροκας…το ψυγείο μου!!!

Αναρωτιέμαι, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά σε προγραμματισμένο ρομπότ τι θα γίνει με τα ρομπότ που θα έχουν αυτονομία;

aptaliko

@παπαροκας…η τηλεορασή μου!!!

Tsiman

@παπαροκας Το κινητό μου LG G4!!!! (θαύμα-θαύμα)

Con

@παπαροκας : ο φούρνος μικροκυμάτων μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear LG OLED Samsung

Samsung: Αγοράζει πάνελ τηλεοράσεων OLED από την LG;

H Samsung φέρεται να έχει υπογράψει συμφωνία για την αγορά πάνελ τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας WOLED από τον ανταγωνιστή της, την LG.

Business LG

LG: Ανακοινώνει νέο λογότυπο για το brand

Η LG παρουσίασε το νέο της λογότυπο της εταιρείας που διαθέτει μια πιο ανοιχτή απόχρωση κόκκινου που ονομάζεται LG Active Red.

Cars Honda LG

LG Energy Solution & Honda: Νέο εργοστάσιο μπαταριών EV στο Οχάιο

Η Honda και η LG Energy Solution πραγματοποίησαν την επίσημη τελετή θεμελίωσης ενός νέου εργοστασίου μπαταριών EV στην κομητεία Fayette, κοντά στο Jeffersonville του Οχάιο.

Gear Apple iPad LG

LG και Samsung ενώνουν τις δυνάμεις τους – Δημιουργούν οθόνες OLED για το iPad Pro

Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της iPad με οθόνη OLED το 2024, ενώ φέρεται να έχει υπογράψει συμφωνίες με τη Samsung Display και την LG Display της Νότιας Κορέας.