FlyGrip, Για να μην πεις ποτέ “μούπεσε” το κινητό μου

Το μέγεθος της οθόνη των smartphones έχει ανοίξει εδώ και καιρό το debate για το ποιο είναι το ιδανικό ιντσάζ. Οι περισσότεροι βολεύονται με 3.7″, άλλοι επιθυμούν οθόνη 4″ αλλά και 4.3″ ενώ αρκετοί τα καταφέρνουν και με τις 4.7 ίντσες. Φυσικά υπάρχει και το tabletόφωνο Galaxy Note με οθόνη 5.3 ίντσες που τους περισσότερους τους “φοβίζει”.

Για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του κινητού σας και να το χρησιμοποιείτε με το ένα χέρι όσες ίντσες και αν είναι, κυκλοφορεί το Flygrip ένα περίεργο όσο και ενδιαφέρον gadget για να μην σας πέσει ποτέ κάτω και πείτε “μούπεσε!”. Αν σας άρεσε μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 16:41

Σχόλια

  • Ε όχι ρε παιδιά $29.95 για δύο κομματάκια πλαστικού...Σαν gadgetάκι καλό φαίνεται αλλά η τιμή του είναι αλλού...πανάκριβο...

  • Τι καγκουρια ειναι αυτη;Μανταλακι στο κινητο;;Ασε που προεξεχει σαν την μη πω τι και παει περιπατο η σκοπιμοτητα της λεπτοτητας των κινητων και το pocketability.Φαντασου δε να το βαλεις στην τσεπη του παντελονιου αυτο,θα σου λενε οι γυναικες: " το κινητο ειναι στην τσεπη σου αυτο ή απλα χαρηκες που με ειδες ;"

  • Κανένα όμως βίντεο δεν μας δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να βάλει κάποιος τα δάχτυλα μέσα στο "μανταλάκι", πόσο μάλλον να τα βγάλεις από αυτό!

  • Όχι ρε παιδιά γιατί να χτυπάμε έτσι τις innovative ideas; Κατ'αρχάς Γιώργο Τσ. έχεις ένα δίκιο για την τιμή αλλά, σκέψου ότι πρώτον είναι made in USA όποτε καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να κατεβάσει την τιμή και δεύτερον δεν έχει καμιά τρελή ζήτηση οπότε και να ρίξει κάπως την τιμή.... Τώρα για το αν είναι πρακτικό ή ωραίο αυτό είναι καθαρα υποκειμενικό...
    Διαβάζοντας άλλα sites βλέπω πως στον κόσμο αρέσει...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.