Κάποιες από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές μάχες όλων των εποχών [infographic]

Η ιστορία του χώρου της τεχνολογίας είναι γεμάτη με αδυσώπητες μάχες συσκευών και gadgets. Μάχες όπως VHS εναντίον Betamax, Zune εναντίον iPod, Blu-ray εναντίον HD DVD και βέβαια oι συνεχείς… console wars, έχουν σημαδέψει την καθημερινότητά μας. Δείτε ορισμένες από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές αναμετρήσεις όλων των εποχών στο παρακάτω infographic.

Ποιές άλλες τεχνολογικές μάχες θυμάστε;

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 7 Νοεμβρίου 2011 10:08

Σχόλια

  • Γειά σας παιδιά και κώστα Βλαχάκη, έχω μια ερώτηση. Τι υπόλοιπο ζωής έχουν ακομα τα cd dvd blue ray κτλ; ακούγεται αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη η θα αντικατασταθούν κάποια στιγμή απο τα memory stick και card πάντα για μαζικά ενοείται.
    Σκέφτομαι να αλλάξω το radio cd που έχω στο αμάξι με ένα που να παίρνει μόνο stick και usb η μήπως είναι λίγο νωρίς και αυτο το λέω διότι η Ford είχε βγάλει μια ανακοίνωση πως τα νέα της αυτοκίνητα θα τα εξοπλίζει μόνο με usb και memory card καταργώντας το cd....

    • Στο αυτοκίνητο έχει μέλλον ακόμα το CD και το DVD. Αλλά ένα νέο μοντέλο με υποδοχή για USB το χρειάζεσαι για εσένα από σήμερα, για τι δική σου ευκολία.

  • Σ'ευχαριστώ Κώστα να σαι καλά! Είμαι και εγώ σύντεκνος απο το Ηράκλειο και απο τότε που έμαθα για το techblog ενημερώνομαι καθημερινά απο την στιγμή που ανοίξω το πρωί το laptop ανοίγω το techblog! κανένα workshop για το Ηράκλειο παίζει; να σε γνωρίσουμε και απο κοντά;
    πάντως Αν μου δωθεί ευκαιρία κάποια στιγμή θα ανέβω Αθήνα όταν κάνεις κάποια συγκέντρωση τύπου workshop θα χαρώ να τα πούμε και απο κοντά.

  • H ford οντως το είχε προαναγγείλει ότι δεν θα εφοδιάζει με cd player τα αυτοκίνητά της. Αν θες να αλλάξεις την εργοστασιακή πηγή τώρα από χαμηλές τιμές έχουν και με usb και aux in θύρες.

    Άλλωστε πολλοί κατασκευαστές είτε έχουν και αυτοί usb/aux αλλά στα πιο ακριβά συστήματα έχουν και σκληρό δίσκο...

  • Καλησπέρα. Ναι όντως αυτο με τον σκληρό δίσκο το είχα ξεχάσει , πολύ ωραίο να έχεις όλη τη μουσική σου στο αμάξι αλλα απο πλευράς gadget θα ήθελα να εξελιχθούν και να γίνουν πιο μαζικά στον κόσμο εννοείται να πέσουν και οι τιμές στα μεγάλης χωρητικότητας usb card κτλ.Περιμενω να δώ πότε θα αγοράζουμε ταινίες σε usb!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.