Garmin MARQ Commander: Με Stealth Mode που κάνει “αόρατο” τον κάτοχο

Λίγο πριν την IFA 2019 η Garmin είχε αποκαλύψει τα νέα έξυπνα ρολόγια της σειράς Fenix και κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσίασε τα νέα Vivomove, Vivoactive, Venu και Legacy Hero. Φαίνεται ότι η εταιρεία δεν σταματάει να κυκλοφορεί smartwatches, διότι τώρα παρουσίασε το νέο Garmin MARQ Commander.

Garmin MARQ Commander, Garmin MARQ Commander: Με Stealth Mode που κάνει “αόρατο” τον κάτοχο

Όλα τα smartwatches της Garmin διαθέτουν παρόμοιο hardware και είναι ιδανικά για όσους ενδιαφέρονται να λαμβάνουν λεπτομερή δεδομένα άσκησης. Όπως είναι λογικό, το Garmin MARQ Commander δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, η εταιρεία πρόσθεσε μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες στο νέο της έξυπνο ρολόι.

Αρχικά, το MARQ Commander έχει οθόνη αφής 1,2 ιντσών με ανάλυση 240×240 pixels. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από Diamond-like Carbon (DLC) coated titanium και η οθόνη του είναι προστατευμένη από θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού.

Garmin MARQ Commander, Garmin MARQ Commander: Με Stealth Mode που κάνει “αόρατο” τον κάτοχο

Το smartwatch κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά λουράκια, νάιλον ή σιλικόνη. Και τα δύο λουράκια έχουν σχεδιασμό Jacquard weave και το μήκος τους είναι 213 χιλιοστά. Επιπλέον, το MARQ Commander έχει αντοχή στο νερό 10ATM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, και η μπαταρία του προσφέρει έως 12 ημέρες αυτονομία.

Στον τομέα των αισθητήρων θα βρούμε GPS, πυξίδα, βαρόμετρο, επιταχυνσιόμετρο και θερμόμετρο. Ακόμη, το MARQ Commander προβάλει οδηγίες πλοήγησης και μπορεί να καταγράφει τις θερμίδες που καταναλώνουμε κατά την άσκηση.

Garmin MARQ Commander, Garmin MARQ Commander: Με Stealth Mode που κάνει “αόρατο” τον κάτοχο

Το πιο ενδιαφέρον από τα χαρακτηριστικά του Garmin MARQ Commander είναι το Stealth Mode. Πατώντας το αντίστοιχο φυσικό κουμπί το smartwatch διαγραφεί άμεσα όλα τα δεδομένα που έχει αποθηκεύσει στη μνήμη, απενεργοποιεί το GPS, την ασύρματη σύνδεση και όλες τις επικοινωνίες.

Αν και η Garmin δεν το αναφέρει, το MARQ Commander είναι ιδανικό για όσους δουλεύουν στο στρατό και βρίσκονται σε μυστικές περιοχές. Φυσικά, όσοι ανησυχούν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρακολούθηση από τρίτους θα βρουν τη λειτουργία Stealth Mode ιδιαίτερα χρήσιμη.

Garmin MARQ Commander, Garmin MARQ Commander: Με Stealth Mode που κάνει “αόρατο” τον κάτοχο

Λόγο της κατασκευής και των ειδικών λειτουργιών του, το Garmin MARQ Commander τιμολογείται στα $1.950. Σε περίπτωση που δεν είστε τόσο μυστικοπαθής και μυστηριώδης τύπος μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα Garmin Fenix, Vivomove, Vivoactive, Venu και Legacy Hero.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Garmin

Garmin: Παρουσίασε τα πρώτα ρολόγια τρεξίματος με οθόνες AMOLED

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα έξυπνα ρολόγια GPS με οθόνες AMOLED, τις σειρές Forerunner 965 και 265, που παρέχουν προηγμένες μετρήσεις προπόνησης για δρομείς και στατιστικά για την υγεία.

Gear Garmin

Vivomove Trend: Το νέο smartwatch της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση

Η Garmin προσθέτει στο Vivomove Trend ένα χαρακτηριστικό που άργησε ιδιαίτερα να φέρει στα smartwatches της, την ασύρματη φόρτιση.

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Battery Garmin

Garmin: Υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας μηνών για το νέο ρολόι – Τα χαρακτηριστικά του

Η Garmin στοχεύει να κάνει τους χρήστες της να ξεχάσουν τι σημαίνει φόρτιση του ρολογίου τους με το Instinct Crossover, ένα υβριδικό ρολόι που υπόσχεται να παρέχει έως και 70 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.