Gear

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Σήμερα μια νέα φήμη «επιβεβαιώνει» την προηγούμενη και προσθέτει χρήσιμα πληροφορίες τιμολόγησης για το νέο tablet χωρίς βάση.

Aυτό θα κοστίσει λιγότερο από το πακέτο tablet + dock που διατίθεται αυτήν τη στιγμή. Στην Ευρωζώνη, οι ανώνυμες καταχωρίσεις λιανοπωλητών φέρεται να χρεώνουν 446 ευρώ για το μοντέλο με 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 553 ευρώ για το μοντέλο με 256 GB μόνο για το tablet.

Η τιμή για το τρέχον πακέτο συμπεριλαμβανομένου του dock είναι 679 € και 779 €, αντίστοιχα για αυτές τις δύο εκδόσεις αποθήκευσης. Ωστόσο, η τιμολόγηση που διέρρευσε φαίνεται περίεργη και μπορεί να μην περιλαμβάνει ΦΠΑ, ο οποίος διαφέρει πολύ μεταξύ των χωρών της ΕΕ.

Αν προσθέταμε το γερμανικό ποσό ΦΠΑ 19%, η τιμή που θα προέκυπτε θα ήταν 529 € για το μοντέλο των 128 GB και 659 € για το μοντέλο των 256 GB. Αυτή είναι ακόμα μια μεγάλη έκπτωση για όσους δεν έχουν ανάγκη από το dock.

Οι ίδιοι ανώνυμοι έμποροι λιανικής έχουν αναφέρει επίσης το φημολογούμενο αξεσουάρ πληκτρολογίου Bluetooth. Η τιμή του σε αυτό το σύστημα αποθεμάτων είναι 89 €, η οποία μπορεί να είναι η τελική τιμή πώλησης αλλά μπορεί και να είναι χωρίς ΦΠΑ.

Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2024 11:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.