Smartphones

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που φαίνεται σαν οι προηγούμενες φωτογραφίες να μην απεικόνιζαν με ακρίβεια τη σχεδίαση του τηλεφώνου.

Δημοσιεύτηκαν από τον γνωστό leakster Evan Blass στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X, οι εικόνες δείχνουν το επόμενο τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας της Google και στα τέσσερα φημολογούμενα χρώματα – Obsidian (μαύρο), Porcelain, Bay (μπλε) και Mint (πράσινο).

Όπως έδειξαν προηγουμένως οι υποτιθέμενες πραγματικές φωτογραφίες και τα renders που διέρρευσαν, το τηλέφωνο έχει καμπύλες γωνίες, μια απότομη απόκλιση από τον boxy σχεδιασμό του Pixel 7a.

Οι έντονες καμπύλες φαίνονται να ταιριάζουν στο τηλέφωνο. Και εκτός από την αισθητική, η σχεδίαση θα κάνει το τηλέφωνο πιο συμπαγές από ό, τι είναι στην αίσθηση, ώστε να είναι πιο άνετο στη χρήση.

Τα πλαίσια είναι αρκετά ευδιάκριτα ενώ το πίσω μέρος του τηλεφώνου έχει ματ φινίρισμα, το οποίο του δίνει μια ελαφρώς σιωπηλή εμφάνιση σε σύγκριση με το γυαλιστερό Pixel 7a.

Το τηλέφωνο αναφέρεται ότι έχει οθόνη 6,1 ιντσών 120 Hz και θα τροφοδοτείται από το τσιπ Google Tensor G3. Η συσκευή μπορεί να διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία και αναμένεται να έχει τις ίδιες προδιαγραφές κάμερας με το Pixel 7a, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή.

Φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι η τιμή του τηλεφώνου θα ανέβει ξανά φέτος, ενώ δεν είναι γνωστό εάν θα υποστηρίζεται επίσης για επτά χρόνια όπως το Pixel 8.

Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2024 11:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.