GoPro: Μετά την ανάκληση του Karma drone δίνει δώρο μια Hero5

Η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Karma drone, δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε για την GoPro. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι ανακαλεί όλα τα Karma Drone, αφού ένα τεχνικό πρόβλημα μπορούσε να διακόψει την λειτουργία τους εν ώρα πτήσης.

Για την ακρίβεια, δεν είχε περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία του Karma drone, όταν η GoPro άρχισε να λαμβάνει αναφορές ότι τα drones πάθαιναν ξαφνική απώλεια ισχύος. Αυτό μπορούσε να συμβεί και κατά την διάρκεια πτήσης, πράγμα που σήμαινε ότι το Karma drone έπεφτε και θα συγκρουόταν με το έδαφος.

Αυτό όχι μόνο ήταν επικίνδυνο για την ολική καταστροφή του drone, αλλά και για τυχόν περαστικούς οι οποίοι θα μπορούσαν να χτυπηθούν από το βάρος 1 κιλού drone. Μετά από αυτά τα γεγονότα, η GoPro αποφάσισε να ανακαλέσει όλα τα Karma drones, παρόλο που «μόνο ένας μικρός αριθμός χρηστών» ανέφερε το περιστατικό.

Σήμερα, η GoPro ανακοίνωσε ότι όσοι πελάτες επιστρέψουν το Karma drone, θα λάβουν ως δώρο μια Hero5 action camera. Με αυτό τον τρόπο, ίσως θέλει να «ξεπλύνει» το όνομά της, με την GoPro να έχει ποντάρει πολλά στην αγορά των drones.

Η GoPro δεν θα σταματήσει την κυκλοφορία του Karma drone, εφόσον αυτό αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και έχει λυθεί κάθε πρόβλημα με αυτό. Πως σας φαίνεται αυτή της η κίνηση;

Karma Drone GoPro recall refund power loss crashing hero5 action camera gift free, GoPro: Μετά την ανάκληση του Karma drone δίνει δώρο μια Hero5

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Χαζομαρες αν ηταν σοβαρη εταιρεια σαν την apple θα ελεγε οτι το προβλημα προερχεται απο το οτι το κουνανε μεσα στο βαλιτσακι οι πελατες οταν το μεταφερουν και οτι με 849 ευρω διορθωνεται.

manolis

@Άγγελος διαφωνώ, πιστεύω ότι το πετάνε λάθος, αφού είναι ευαίσθητο στη πίεση του γήινου αέρα… χεχεχε!!!!

aptalikos

Ακόμα γελάω, νάστε καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.