Gear

H AR συσκευή της Apple έρχεται το 2022, αλλά θα αργήσει εμπορικά

Η συσκευή Augmented Reality της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022, αλλά η εμπορική του διάθεση θα καθυστερήσει. Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο στον τομέα αυτό.

Δεν μπορεί κανείς ακόμα να πει με βεβαιότητα εάν η Apple θα έχει στην γκάμα της ένα νέο κράνος ή μία συσκευή που θα μοιάζει περισσότερο με γυαλιά ενισχυμένης πραγματικότητας. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να δίδεται η δυνατότητα της εναλλαγής φακών για τα έξυπνα γυαλιά, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσουν και ως κανονικά γυαλιά.

Η πληροφορία που έχει γίνει γνωστή μέχρι σήμερα είναι ότι μπορεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας, πολυαναμενόμενης συσκευής μέσα στο 2022, αλλά η αναμονή μέχρι την πραγματική διάθεση της συσκευής στο εμπόριο θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Ο λόγος της καθυστέρησης αυτής θα είναι η πολύπλοκη κατασκευή της νέας συσκευής σε συνδυασμό με τα ακριβά υλικά τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Apple.

Σχόλια

  • Τρελένομαι!! Θα μπορούν οι εκλεκτοί ακόλουθοι μας να παραγγέλνουν κ για βαθμούς μυωπίας κλπ? ΩΩΩ πουθενάδες του hololens (Μπλιααααχχχ 🤢🤮) και του magic leap ( αίσχος) βρείτε φορέα ανακύκλώσης των μπρικιών σας. Μέχρι τότε όμως πιστοί μου υπομονή να παραλάβετε το pro max ( δε δέχομαι κάτι φθηνότερο!!)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.