H Nubia θα παρουσιάσει το πρώτο της smartwatch μαζί με το Red Magic 5S

, H Nubia θα παρουσιάσει το πρώτο της smartwatch μαζί με το Red Magic 5S

Η Nubia αναμένουμε να κυκλοφορήσει το νέο της gaming smartphone αργότερα μέσα στο μήνα, το οποίο θα έρθει να ανταγωνιστεί τα Lenovo Legion Dual και Asus ROG Phone 3 στα ίσα. Αλλά τελικά δε θα είναι το μοναδικό νέο προϊόν που θα παρουσιάσει η εταιρεία.

Η εταιρεία μας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες και ένα render του επερχόμενου Nubia Watch, το οποίο θα διατίθεται με “μαλακό” σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και αλουμίνιο, ενώ από το render παρατηρούμε ότι θα διαθέτει μία καμπυλωτή OLED οθόνη σε περίεργο σχήμα. Το σχέδιο του Nubia Watch, από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, μοιάζει περισσότερο σε band παρά σε watch, αν και πρέπει να περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη.

Ακόμα πιο περίεργο είναι πως η εταιρεία προωθεί το εν λόγω smartwatch ως “οικονομικό”, κάτι που δεν αντιστοιχεί με τη χρήση μίας κυρτής OLED οθόνης. Από την άλλη, δε μπορούμε να ξέρουμε τα σχέδια της εταιρείας. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 28 Ιουλίου, όπου και αναμένουμε την επίσημη αποκάλυψη.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα.