Gear

H Samsung φέρεται να ετοιμάζει και Galaxy Z Fold tablet

Μέσα από μία διαρροή εμπορικής ονομασίας, η Samsung φέρεται να επιβεβαιώνει τις φήμες για το Galaxy Z Fold Tab. Η συσκευή που μοιάζει να είναι σχεδόν έτοιμη, δείχνει ότι η Samsung θέλει να επεκταθεί και στο πεδίο των tablets με αναδιπλούμενη οθόνη.

Οι παρούσες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Z Fold Tab μιλούν για ένα σχεδιασμό που θα επιτρέπει το δίπλωμα σε τρεις πλευρές, περιορίζοντας σημαντικά τον όγκο της συσκευής για εύκολη μεταφορά. Στην πλήρη αναδίπλωσή του, το Samsung Galaxy Z Fold Tab θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει διαγώνιο οθόνης 10 ιντσών.

Η Samsung έχει προβεί στην κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας, κάτι που πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ως επιβεβαίωση της φήμης, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες. Είναι γεγονός, πάντως, ότι ήδη κυκλοφορούν αρκετές πληροφορίες που θέλουν την Samsung να ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι ανάλογο τον Ιούλιο του 2021.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε με βεβαιότητα ακόμα, εκτός από το γεγονός ότι ένα αναδιπλούμενο tablet είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, μετά τα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung.

Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2021 11:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.