Gear

Happy Video Games Day! 8 Ιουλίου

Η devolo γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των videogames στις 8 Ιουλίου 2017 παρέχοντας στους καταναλωτές συσκευές που θα τους χαρίσουν ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης. Η ημέρα των videogames δεν είναι μια επίσημη αργία, δυστυχώς θα λέγαμε για τους λάτρεις των βίντεο παιχνιδιών.

Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας χόμπι, το οποίο έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ‘80. Τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια, έγραψαν τα πρώτα χρυσά γράμματα αυτής της ωραίας και σύγχρονης ιστορίας, η οποία συνεχίζεται σήμερα πλέον με τα onlinegames τα οποία μέσω του Internet έχουν διαμορφώσει μία τεράστια, παγκοσμίων διαστάσεων, πραγματικότητα στον τομέα της τεχνολογικής ψυχαγωγίας.

Πλέον, αυτό που κάποτε στηριζόταν στις δυνατότητες του υπολογιστή ή της παιχνιδομηχανής, έχει μεταφερθεί στις δυνατότητες του διαδικτύου αλλά και των υπηρεσιών που το υποστηρίζουν. Μία ολόκληρη κουλτούρα παιχνιδιών διαμορφώνεται για τις νέες γενιές μέσα από εφαρμογές στρατηγικής, προσομοιώσεων, ακόμη και τυχερών παιχνιδιών ή online bet gaming συμβάλλοντας συνολικά στην ανάπτυξη μιας παγκοσμίου διαστάσεων αγοράς τεχνολογίας, αλλά και ενός παγκοσμίου διαστάσεων ενδιαφέροντος από παίχτες.

Οι devolodLAN Powerline adapters χρησιμοποιούν τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο δικτύου παρέχουν σταθερό και αδιάλειπτο Internet με ταχύτητα ως και 1200 Μbps σε οποιαδήποτε διαθέσιμη ηλεκτρική πρίζα, ενώ η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται μόλις σε λίγα λεπτά και το σταθερό δίκτυο είναι έτοιμο.

Το καινοτόμο devolo GigaGate φέρνει την ισχύ του Internet με ακρίβεια εκεί που θέλετε να το έχετε. Ένας ενθουσιώδης gamer θέλει να απολαύσει το gaming χωρίς προβλήματα: με το devolo GigaGateBridge θα έχει 2 Gbps Highspeed WiFi.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.