Harman Kardon Nova Stereo, Ασύρματο σύστημα ήχου για φορητές συσκευές

Η Harman Kardon ανακοίνωσε ένα νέο full-range σύστημα ήχου, το Harman Kardon Nova Stereo, το οποίο σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται ασύρματα με φορητούς υπολογιστές, tablets, smartphones ή άλλες φορητές συσκευές.

Τα ηχεία, δείχνουν σαν γλυπτά μέσα στα διαφανή σφαιρικά περιβλήματα. Διαθέτουν 2.5″ οδηγούς και 1.25″ tweeters που συνοδεύονται από DSP της Harman Kardon (απόκριση συχνότητας 70Hz-20KHz, 40W ισχύος με Bass Boost τεχνολογία και Signal-to-Noise ration 80dB).

Το σύστημα ήχου Harman Kardon Nova Stereo είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή, αφού διαθέτει τόσο αναλογικές όσο και ψηφιακές εξόδους ενώ χάρη στην λειτουργία Quick NFC μπορεί να “στριμάρει” μουσική ασύρματα μέσω Bluetooth από το κινητό τηλέφωνο, το tablet κ.ά.

Για να “στριμάρετε” μουσική το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Harman Kardon Remote για το iPhone, το iPad ή το Android smartphone, με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συστήματος των ηχείων. Το Harman Kardon Nova Stereo Streaming Sound System κοστίζει $299 και είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 22:11

Σχόλια

  • πολυ ομορφα φαινονται. αν ειναι και η αποδοση τους αναλογη αξιζουν ολα τα χρηματα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.