Hasbro My3D, Κάνε το iPhone 3D

H γνωστή κατασκευάστρια εταρεία παιχνιδιών Hasbro, δημιούργησε το My3D ένα ιδιαίτερο gadget το οποίο μεταμορφώνει την οθόνη του iPhone σε 3D. Αυτή η νέα συσκευή που μοιάζει με παιδικά κιάλια, ακουμπά στην οθόνη του iPhone και μέσω ειδικών φακών μπορεί και μετατρέπει το περιεχόμενη της σε 3D. Αν και αστεία εξωτερικά, η συσκευή είναι όντως υπαρκτή και δουλεύει.

Η Hasbro δεν έχει μείνει μόνο στο κομμάτι του hardware, αλλά έχει δημιουργήσει και 8 δικές της εφαρμογές που είναι συμβατές με αυτή την τεχνολογία. Αυτές συμπεριλαμβάνουν μερικά ενδιαφέροντα 3D παιχνίδια, το MY3D Presents App μια εφαρμογή με 3D trailer ταινιών και το MY3D Teleport L.A. App μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να βλέπεις μια 3D εκδοχή του Los Angeles. Οι εφαρμογές κυκλοφορούν ήδη στο App Store και είναι ακόμα δωρεάν, κάτι που ίσως όμως αλλάξει σύντομα.

Οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει, με το κόστος του πρωτότυπου My3D που διατίθεται σε λευκό και σε μαύρο χρώμα και είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις iPhone, να διαμορφώνεται στα 35 δολάρια Αμερικής. Αν αντέχετε τα γέλια των γύρω σας όταν θα σας βλέπουν με το My3D στο κεφάλι, τότε ίσως πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Απριλίου 2011 18:07

Σχόλια

  • Δημοσθένης, δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο κατάστημα... Αν σε ενδιαφέρει θα πρέπει να το ψάξεις και να το φέρεις από Αμερική, δεν πιστεύω να πωλείται στην Ευρώπη ακόμα, είναι πολύ φρέσκο.

  • Φαντάζομαι σπίτι σου θα κάθεσαι με αυτά, δεν κυκλοφορείς στο δρόμο με αυτή τη συσκευή!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.