Gear

Honor Magic Watch 2: Φωτογραφία αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Στις 26 Νοεμβρίου, η Honor θα παρουσιάσει τα V30 και V30 Pro, στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να αποκαλύψει και το επόμενο της smartwatch. Πρόσφατα, διέρρευσαν σκίτσα που αποκαλύπτουν αρκετές λεπτομέρειες για το Honor Magic Watch 2. Αυτή τη φορά έγινε leak μία φωτογραφία του έξυπνου ρολογιού.

Τι αποκαλύπτουν τα leaks

Η φωτογραφία δείχνει ότι το Honor Magic Watch 2 θα έχει αρκετά παρόμοιο σχεδιασμό με τον διάδοχο του. Τα γράμματα του “TACHYMETER” πλέον είναι λευκά, αντί για κόκκινα και το boot logo έχει αντικατασταθεί από το λογότυπο της Honor. Η κάσα θα είναι από matt υλικό και θα έχει διάμετρο 46 χιλιοστά.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν ο σχεδιασμός παραμένει ίδιος με ελάχιστες αλλαγές. Κατά τα άλλα, με βάση διάφορες αναφορές, περιμένουμε το Magic Watch 2 να διαθέτει ένα νέο σύστημα ελέγχου, πέραν της οθόνης αφής. Ενώ αναμένεται το έξυπνο ρολόι να είναι εξοπλισμένο με τον Kirin A1, κάτι που θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και πιο σταθερή σύνδεση Bluetooth.

Χαρακτηριστικά

Από πλευράς χαρακτηριστικών, το Honor Magic Watch 2 περιμένουμε να έχει αναβαθμισμένο hardware, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Αναφορικά, το Magic Watch έχει 1,2 ίντσες OLED οθόνη με ανάλυση 390×390 pixels, 16MB RAM, 128MB αποθηκευτικό χώρο, τον ARM M4 και μπαταρία 178mAh που προσφέρει αυτονομία 7 ημέρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Νοεμβρίου 2019 9:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.