HTC, ακύρωσε τα σχέδιά της για smartwatch;

Την ώρα που σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές Android εναρμονίζονται με το trend της εποχής που επιτάσσει εκτός από Android smartphones και tablets, και Android Wear smartwatch, η HTC φαίνεται ότι ακύρωσε τα σχέδιά της για το δικό της smartwatch. Εδώ και καιρό ακούμε φήμες για το επεχόμενο ρολόι της εταιρείας αλλά αυτό τελικά δεν παρουσιάστηκε ούτε στην IFA 2014 στο Βερολίνο.

Οι πληροφορίες του Pocket Lint αναφέρουν ότι η HTC έκανε πίσω λόγω του ότι η αγορά έχει ήδη κατακλυστεί από τα smartwatches και θεωρεί ότι μάλλον δεν θα κατάφερνε να πουλήσει. Ήδη Samsung, LG, Motorola, Asus και Sony έχουν ανακοινώσει τις δικές τους προτάσεις και περιμένουμε το πολυσυζητημένο iWatch την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής το μόνο δείγμα πωλήσεων που έχουμε είναι από τη Motorola η οποία ξεπούλησε το Moto 360 σε λιγότερο από 3 ώρες και μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε πως θα τα πάνε οι υπόλοιποι και αν τελικά η HTC έκανε καλά που αποσύρθηκε, προς το παρόν τουλάχιστον.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 22:09

Σχόλια

  • Όσο η μπαταρία τους δεν κρατάει καλύτερα που δεν το προχώρησε. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ αν ο ανταγωνισμός συνεχιστεί... ήδη στο phone arena κάνουν λόγο για κατασκευή του ρολογιού της Qualcomm από την HTC..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.