Gear

Huawei FreeBuds 2 Pro: Θα φορτίζουν ασύρματα από τα Mate 20;

Η Huawei φαίνεται να ετοιμάζει τα επόμενα ασύρματα ακουστικά της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα FreeBuds 2 Pro θα είναι βελτιωμένα σε σχέση με τον προκάτοχό τους και θα φορτίζουν ασύρματα από τα Mate 20 και Mate 20 Pro.

Τα αρχικά FreeBuds εμφανίστηκαν στην παρουσίαση των Huawei P20 και P20 Pro και η πορεία τους στην αγορά δεν ήταν η αναμενόμενη, με τη Huawei να ετοιμάζει τα FreeBuds 2 Pro που θα διαθέτουν βελτιωμένες επιδόσεις, εμφάνιση αλλά και καινοτομίες αναφορικά με τη φόρτισή τους.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά από τη Huawei δείχνουν να έχουν εμφάνιση πιο κοντά στα AirPods της Apple και υποστηρίζουν Hi-Res Wireless Audio για ακόμα πιο βελτιωμένη ηχητική εμπειρία ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιείται το Google Assistant όποτε είναι συνδεδεμένα με το smartphone μέσω Bluetooth, θυμίζοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας των AirPods της Apple με τη Siri.

Τα FreeBuds 2 Pro θα έχουν άλλη μια σημαντική λειτουργία που σχετίζεται με τη φόρτισή τους. Οι χρήστες θα μπορούν να τα φορτίζουν όταν βρίσκονται τοποθετημένα στη θήκη τους η οποία θα έχει τη δυνατότητα φόρτισης όταν ο χρήστης την τοποθετεί στην πλάτη του Mate 20 ή Mate 20 Pro, αντλώντας ενέργεια από τη μπαταρία της συσκευής. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μέσω του κατάλληλου QI ασύρματου φορτιστή.

Η παρουσίαση των FreeBuds 2 Pro αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά την επίσημη παρουσίαση των Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, με την τιμή τους να εκτιμάται πως θα φτάσει κοντά στα 160 ευρώ.

Πηγή

Σχόλια

  • Το μήλο ξέχασαν να βάλουν κι αυτοί σαν την apple
    Ποσό αντιγραφή δηλαδή πλέον ο ένας με τον άλλον όλες οι εταιρίες;

  • Για εσενα δηλαδη Τασο καθε προιον που βγαζει οι εταιρειες τρεις και λιγο πρεπει να ειναι νεο και πρωτοποριακο ? Κανε τωρα τις μυξες σου μπιλακια και παιξε στο παιδικο σου δωματιο οπου μενεις με τους γονεις σου και ασε κατι τεχνολογικους σχεδιαστες με μισθο 200 χιλιαδες ευρω το χρονο να κανουν την δουλεια τους

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.