Gear

Huawei Honor S1 Smartwatch: Leaked φωτογραφίες δείχνουν e-paper οθόνη

Τον τελευταίο καιρό, έχουν γίνει αρκετές δημοσιεύσεις για το Huawei Mate 9, αλλά από ότι φαίνεται η Huawei έχει ακόμη κάτι να μας δείξει. Σήμερα εμφανίστηκαν κάποιες leaked φωτογραφίες από ένα smartwatch με e-paper οθόνη, το οποίο λογικά είναι το Huawei Honor S1 smartwatch.

To νέο αυτό smartwatch της Huawei, όπως προαναφέραμε, θα έχει στρογγυλή οθόνη τεχνολογίας e-paper. Για αυτούς που δεν είναι οικείοι με την τεχνολογία αυτή, οι e-paper οθόνες έχουν πολύ καλή ευκρίνεια, ακόμη και σε συνθήκες με έντονο ήλιο και πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτές οι οθόνες είναι ιδανικές, αφού παρόλο τις μικρές μπαταρίες που έχουν τα smartwatches, μπορούν να λειτουργήσουν για αρκετές μέρες πριν χρειαστεί ξανά φόρτιση.

Οι promo εικόνες που διέρρευσαν προσφέρουν αρκετές πληροφορίες. Από ότι φαίνεται το Huawei Honor S1 θα έχει μετρητή καρδιακών παλμών και θα είναι αδιάβροχο. Το smartwatch της Huawei εκτός από τα βήματα σου, θα μπορεί να μετράει και την απόσταση που διανύεις κολυμπώντας. Στις φωτογραφίες δεν βλέπουμε κάποιο hardware κουμπί, πράγμα που δείχνει ότι το smartwatch θα το χειρίζεσαι αποκλειστικά με την αφή.

Τέλος, δεν γνωρίζουμε ακόμη πιο λογισμικό θα τρέχει. Μπορεί να είναι το Android Wear ή κάποια άλλη custom λύση. Προς το παρόν αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Huawei, για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2016 15:04

Σχόλια

  • Κατα πασα πιθανότητα δεν θα φοραει Android Wear και απ οτι βλεπω μαλλον θα ειναι fitness watch και οχι smartwach

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.