Huawei Talkband B1, νέο smartwatch με δυνατότητες κλήσης

Το Talkband B1 αποτελεί το νέο smartwatch που ανακοινώθηκε από την Huawei στα πλαίσια του MWC 2014 της Βαρκελώνης. Η μεγάλη του διαφορά απέναντι στον ανταγωνισμό είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσω ενός κρυμμένου bluetooth ακουστικού.

Το νεό Huawei Talkband B1 έρχεται με μία ποικιλία χρωμάτων, σχεδιασμό που θυμίζει Nike FuelBand και μία 1.4 ιντζών OLED οθόνη. Η μπαταρία του είναι 90mAh, προσφέροντας 6 ημέρες αυτονομίας ενώ 2 ώρες είναι αρκετές για μία πλήρη φόρτιση. Ακόμα, το πάχος του είναι 14.6 χιλιοστά και το βάρος του 26 γραμμάρια.

Μαζί με το Talkband έρχεται και μία γκάμα αθλητικών δυνατοτήτων, όπως ο υπολογισμός θερμίδων που κάψατε και ο αριθμός των σκαλιών που ανεβήκατε. Επίσης, η Huawei έχει ενσωματώσει μία λειτουργία η οποία συλλέγει στοιχεία κατά την διάρκεια του ύπνου σας ενώ με ένα έξυπνο ξυπνητήρι και την λειτουργία ύπνου σας βοηθάει να ξεκουραστείτε καλυτερα.

Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε επίσημα, αλλά γνωρίζοντας την πολιτική της εταιρίας δεν περιμένουμε κάποιο υπερβολικό ποσό. Η διάθεση του θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στην Κίνα, ενώ αναμένεται να έρθει στην Δυτική Ευρώπη, Ρωσία , Μέση Ανατοή και Ιαπωνία το 2ο τρίμηνο του 2014.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Φεβρουαρίου 2014 17:58

Σχόλια

  • πολυ ομορφο ,με σχεδιασμο σε στυλ nike ,αλλα ολα αυτα που κανει τα κανε το fuelband εδω και 1,5 χρονο τωρα.

    κατι αλλο δεν εχουν να πουν οι κινεζοι???

  • αυτό μάλιστα ακούγετε και χρήσιμο και βολικό και όμορφο ....... να δούμε και τιμή

    wtf πως κατάφεραν με αυτή την μπαταρια τέτοια αυτονομία ακομι και για αυτό το μπιχλιμπίδι?

  • Εγώ έχω το Xperia Sp και ανυπομονώ να γίνει διαθέσιμο το sony smartband για να το αγοράσω όσο και αν στοιχίζει γιατί εμένα με έχει αγγίξει και το θέλω!! Είναι όμορφο και χρήσιμο..
    Ετσι και αλλιώς δεν έχει οθόνη αρα δεν νομίζω να είναι και τόσο ακριβό..

  • Καλά λέει ο Darth πως κρατάει τόσο με μόνο 90mah . Μάλλον στις 6 μέρες θα συμπεριλαμβάνεται μόνο μια 5λεπτη χρήση και όλη την υπόλοιπη ώρα stand by

  • @μιχαλης ακομι και σε stand by εδώ γραφεί οτι κάνει και κλήσεις........ πως στο διάολο?
    μήπως τυπογραφικό λάθος?

  • Αυτο μαλιστα πολυ ωραιο βολικο και χρησιμο αν κανει και κλησεις, ελπιζω να ειναι συμβατο με ολες τις android συσκευες και οχι μονο huawei

  • @mpampis13 ε λογικά είναι συμβατή.... huawei μέχρι άωρα δεν μας συνήθισε σε τέτοια κουφά......το πολύ πολύ θα χρειαστεί να περασουμε μια εφαρμογή στο κινητό

  • Νομίζω πως θέλω να δω από κοντά αυτό το ''περίεργο'' gadget. Δεν είναι άσχημο αρκεί να μην χαλάσει στην τιμολόγηση! Για να δούμε!

  • Σε φωτογραφία που ανέβηκε από την παρουσίαση εμφανίζεται τιμή 99€, αρκετά καλή πιστεύω.

  • @Manosp3 o yes........... πιστεύω θα είναι αρκετά χρήσιμη συσκευή....... αν είχε μύλο επανω θα ήταν ανάρπαστο μιλάμε

  • Πολύ χοντροκομμένο βρε παιδιά... προεξέχει το ακουστικό του bluetooth σαν γκουμούτσα.
    Δεν το φόραγα αυτό το πράμα, με τίποτα!!! Είναι να γελάει ο κόσμος, οι Ασιάτες βέβαια που να καταλάβουν από κάτι τέτοια...
    Στα της αυτονομίας τώρα, ως wearable device δεν βρέθηκε ένας να φτιάξει κύκλωμα φόρτισης με την κίνηση;;;...Έλυσες το θέμα της αυτονομίας για πάντα!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.