Huawei Watch GT: Σε νέα χρώματα και Triathlon Mode

Huawei Watch GT, Huawei Watch GT: Σε νέα χρώματα και Triathlon Mode

Huawei Watch GT, Huawei Watch GT: Σε νέα χρώματα και Triathlon Mode

Το Huawei Watch GT, θα κυκλοφορήσει σε δύο νέες εκδόσεις, οι οποίες δεν είναι άλλες από την Active και την Elegant.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης της Huawei, είδαμε τις ανακοινώσεις πολύ ωραίων και εξελιγμένων προϊόντων. Το Huawei P30 Pro έκλεψε τις παραστάσεις, τα Huawei X Gentle Monster Eyewear ετοιμάζονται να φρεσκάρουν την εικόνα μας (με όλη την έννοια της λέξης), ενώ τα Huawei Freelace πρόκειται να λύσουν τα χέρια του χρήστη και να του προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία όσον αφορά τον ήχο.

Δεν γινόταν όμως από την παρουσίαση της, να λείπει ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, πολύ σύντομα θα δούμε την κυκλοφορία των Huawei Watch GT Active και Huawei Watch GT Elegant editions.

Το μέγεθος της επιφάνειας της Active edition είναι 46mm (όμοιο με αυτό του Watch GT Classic και GT Sport), ενώ της Elegant edition είναι 42mm. Επιπλέον η Elegant edition, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία έχει και ένα μικρό bezel.

Όσον αφορά το touchscreen του Watch GT Active, αυτό είναι 1.39″, 454×454 AMOLED ενώ του Watch GT Elegant είναι 1.2″, 390×390 AMOLED.

Η μπαταρία του Huawei Watch GT Active, αντέχει έως και δύο εβδομάδες “τυπικής χρήσης”, μπορείτε δηλαδή να το φοράτε όλη την ημέρα, να γίνεται καταγραφή της καρδιακής σας λειτουργίας, να καταγράφει 90 λεπτά άσκησης ανά εβδομάδα, να δέχεστε τις ειδοποιήσεις του κινητού σας και παράλληλα κατά την διάρκεια της νύχτας να έχει την λειτουργία “scientific sleeping”. Η μπαταρία της έκδοσης Elegant αντέχει μία εβδομάδα για τις ίδιες λειτουργίες. Αν χρησιμοποιήσετε τα smartwatch σαν απλό ρολόϊ η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και έναν μήνα.

Οι δύο νέες εκδόσεις του Huawei Watch GT, φέρνουν το Triathlon mode, το οποίο υποστηρίζει τρεις διαφορετικούς τύπους άσκησης: κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, εξωτερικού χώρου ποδήλατο και εξωτερικού χώρου τρέξιμο. Ωστόσο να προσθέσουμε εδώ, πως το Triathlon mode θα γίνει σύντομα διαθέσιμο και για τις εκδόσεις Classic και Sport, μέσω update.

Το Watch GT Elegant θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα Magic Pearl White και Tahitian Magic Black Pearl, ενώ το Active σε πορτοκαλί και σκούρο πράσινο.

Huawei Watch GT, Huawei Watch GT: Σε νέα χρώματα και Triathlon Mode

Τα νέα smartwatches υποστηρίζουν GPS, Bluetooth, έχουν αισθητήρα καρδιακής λειτουργίας, βαρόμετρο, μαγνητόμετρο, γυροσκόπιο και είναι αδιάβροχα. Για να είναι λειτουργικά υποστηρίζουν Android 4.4 και μετέπειτα εκδόσεις ή iOS 9 και μετέπειτα εκδόσεις. Οι αρχικές τους τιμές είναι για την Active έκδοση τα 249 δολάρια και για την Elegant 229 δολάρια.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.