Huawei X Gentle Monster Eyewear: Στυλάτα έξυπνα γυαλιά με ψηφιακό βοηθό και πιστοποίηση IP67

Huawei X Gentle Monster Eyewear, Huawei X Gentle Monster Eyewear: Στυλάτα έξυπνα γυαλιά με ψηφιακό βοηθό και πιστοποίηση IP67

Huawei X Gentle Monster Eyewear, Huawei X Gentle Monster Eyewear: Στυλάτα έξυπνα γυαλιά με ψηφιακό βοηθό και πιστοποίηση IP67

Εχθές η Huawei παρουσίασε τα Huawei P30 και τα Freelace υβριδικά ακουστικά της. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την κορεάτικη εταιρεία μόδας, Gentle Monster, για να κυκλοφορήσει τα πρώτα της έξυπνα γυαλιά που ακούνε στο όνομα Huawei X Gentle Monster Eyewear.

Η Gentle Monster, είναι μία πολυτελής εταιρεία γυαλιών, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία. Καθώς παρουσίαζε τα smart glasses, ο CEO της Huawei “έβαλε τα γυαλιά” στα Snapchat Spectacles διερωτόμενος το εξής: “Πόσοι άνθρωποι θέλουν να τα φοράνε καθώς συναντούν τους φίλους ή συντρόφους τους;”.

Τα Huawei X Gentle Monster Eyewear δεν έχουν κάμερες, κάτι που τους επιτρέπει να μοιάζουν περισσότερο με κανονικά γυαλιά ηλίου. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν στον σκελετό των γυαλιών για να απαντήσουν σε κλήσεις, να μιλήσουν μέσω των διπλών ενσωματωμένων μικροφώνων, καθώς ακούν το συνομιλητή τους μέσω από τα ηχεία των γυαλιών.

Τα γυαλιά έχουν πρόσβαση σε έναν ψηφιακό βοηθό, και έχουν λάβει πιστοποίηση IP67. Επίσης, μπορούν να φορτιστούν μέσα στη θήκη τους, η οποία διαθέτει μπαταρία 2.200mAh. Η ίδια η θήκη φορτίζει μέσω θύρας USB-C.

Προς στιγμήν δεν έχει ανακοινωθεί το κόστος των Huawei X Gentle Monster Eyewear, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσουν πολλαπλά μοντέλο και πως θα είναι διαθέσιμα στα μέσα καλοκαιριού.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Μα φυσικά… Γιατί να μη προσθέσεις και άλλη μια κεραία πάνω στο κεφάλι σου…
Από εκεί που ανεβάσαμε ως είδος το προσδόκιμο ζωής μας τα τελευταία 3000 χρόνια, θα το μειώσουμε μέσα σε μια 50ετια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.