Gear

Huawei Watch GT2 Pro: Τα πρώτα renders και χαρακτηριστικά

Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει την Pro έκδοση του Huawei Watch GT2, η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η ιστοσελίδα WinFuture πήρε στα χέρια της τα renders αλλά και την πλήρη λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου μοντέλου και πλέον γνωρίζουμε ακριβώς τι να περιμένουμε.

Το Huawei Watch GT2 Pro έρχεται με μικρότερα bezel από ότι είδαμε στο Huawei Watch GT2, με οθόνη 1,39 ιντσών τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 454×454. Τα προαναφερθέντα αφορούν την έκδοση των 46 χιλιοστών, ενώ αναμένουμε και μία έκδοση 42 χιλιοστών με μικρότερη οθόνη και χαμηλότερη ανάλυση. Το σασί του smartwatch είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με τα λουράκια του να έρχονται σε επιλογές πλαστικού και δέρματος.

Στο εσωτερικό του το Watch GT2 Pro θα έχει 32MB μνήμης RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου, με το μοντέλο των 46 χιλιοστών να έχει μπαταρία 455mAh για αυτονομία έως και 14 ημέρες. Επίσης, θα δούμε ασύρματη φόρτιση αυτή τη φορά, καθώς και σύνδεση μέσω Bluetooth 5.1, πέραν των αισθητήρων καρδιακών παλμών και SpO2. Το Huawei Watch GT2 Pro θα έχει το λειτουργικό σύστημα της Huawei, ενώ δε γνωρίζουμε επίσημα πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 14:03

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.