Η Nubia παρουσίασε τα Nubia Watch και Red Magic TWS

, Η Nubia παρουσίασε τα Nubia Watch και Red Magic TWS

Η Nubia ανακοίνωσε χθες το επόμενο gaming smartphone της, Nubia Red Magis 5S, όμως η εταιρεία δε μας άφησε χωρίς περισσότερες ανακοινώσεις. H εταιρεία, όπως περιμέναμε, ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch αλλά και τα πρώτα TWS.

Συγκεκριμένα, το Nubia Watch έρχεται με κυρτή οθόνη AMOLED 4,01 ιντσών, με πλήκτρο στα πλαϊνά για πλοήγηση χωρίς αφή. Το σώμα του smartwatch είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο, ενώ οι επιλογές για λουράκι περιλαμβάνουν δέρμα και τυπική σιλικόνη. Το Nubia Watch έρχεται με υποστήριξη για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, όπως μετρητή βημάτων και καρδιακών παλμών. Διαθέτει επίσης e-SIM και μπορεί να λειτουργήσει εντελώς ανεξάρτητα από το smartwatch.

Το Nubia Watch διαθέτει NFC, Bluetooth 5.0 και Wifi, ενώ θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, πράσινο και κόκκινο, με τις προπαραγγελίες να είναι ήδη ανοιχτές για την αγορά της Κίνας. Η συσκευή θα διατεθεί επίσημα στην αγορά στις 5 Αυγούστου στη τιμή των 220 ευρώ περίπου, αν και δε γνωρίζουμε πότε θα διατεθεί παγκοσμίως.

, Η Nubia παρουσίασε τα Nubia Watch και Red Magic TWS

Μία άλλη έκπληξη ήταν τα πρώτα TWS της εταιρείας, με την ονομασία Red Magic TWS. Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα Red Magic, τα TWS έχουν φωτισμό RGB τόσο στα ακουστικά όσο και στην ίδια τη θήκη, προσφέροντας αυτό τo gaming look. Τα ακουστικά έχουν σχεδιασμό in-ear και προσφέρουν γρήγορη σύνδεση με συσκευές Nubia, 20 ώρες συνεχείς χρήσης (μαζί με τη μπαταρία της θήκης) και έλεγχο μέσω αφής.

Τα Red Magic TWS θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας με τιμή περίπου 37 ευρώ, χωρίς να γνωρίζουμε πότε. Επίσης, δεν έγινε καμία ανακοίνωση περί παγκόσμιας διάθεσης, οπότε ίσως αργήσουμε να τα δούμε και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.