Gear

Η OnePlus μας προετοιμάζει για το OnePlus Watch

Μπορεί η ιδέα του να έχει σβήσει από το 2016, όμως η OnePlus μας προετοιμάζει για το επερχόμενο της OnePlus Watch. Η εταιρεία ανέβασε ένα μικρό teaser στο λογαριασμό της στο Twitter, στο οποίο μας επισημαίνει πως “περισσότερες συσκευές έρχονται στο οικοσύστημα της OnePlus”.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, είναι απλά “θέμα χρόνου” για να αποκαλυφθούν οι συσκευές. Μαζί, η OnePlus ανέβασε ένα από τα σκίτσα του 2016, για τότε OnePlus Watch που είχε σχεδιάσει η εταιρεία, αν και δε το είδαμε ποτέ. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το 2016 η εταιρεία ήταν ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωση, όμως η ομάδα δεν ήταν ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα και το ακύρωσε την τελευταία στιγμή.

Τα σκίτσα είχαν ανέβει τότε από τον συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei. Εκεί είδαμε ένα στρόγγυλο smartwatch, το οποίο είχε μηχανισμό “pop” για να κουμπώνει και να ξεκουμπώνει από το λουράκι του. Δυστυχώς προς το παρόν δε γνωρίζουμε πληροφορίες για το επερχόμενο smartwatch, αλλά όπως λέει και η εταιρεία είναι “θέμα χρόνου” να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.