Smartphones

OnePlus 8T+: Η έκδοση της T-Mobile έχει πιστοποίηση IP, σε αντίθεση με το απλό 8T

H κινέζικη κατασκευάστρια ισχυριζόταν πάντα ότι τα smartphones της είναι αδιάβροχα, απλώς επιλέγει να μην τα πιστοποιεί διότι αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της τελικής τους τιμής. Ωστόσο, η εταιρεία προσέφερε πιστοποίηση IP68 στα OnePlus 8 και 8 Pro, και τώρα έχει πιστοποιήσει και το OnePlus 8T.

Τα πρώτα smartphones της OnePlus με IP68

Το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο της εταιρείας με πιστοποίηση IP68 ήταν το OnePlus 8 Pro, κάτι που για αρκετούς αντικατοπτριζόταν και στην τιμή του.

Την ίδια στιγμή, το απλό μοντέλο της σειράς 8 κυκλοφόρησε σε όλες τις αγορές χωρίς πιστοποίηση IP, με εξαίρεση τις ΗΠΑ. Στη συγκεκριμένη αγορά τα μοντέλα που προσέφεραν οι πάροχοι T-Mobile και Verizon είχαν λάβει πιστοποίηση IP68.

Η διαφορά του απλού 8T με το 8T+

Στις ΗΠΑ κυκλοφορούν δύο εκδόσεις του OnePlus 8T, η επονομαζόμενη unlocked και αυτή που προσφέρει η T-Mobile. Η πρώτη δεν έχει λάβει πιστοποίηση IP και πωλείται προς 749 δολάρια Αμερικής, με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Στον αντίποδα έχουμε το OnePlus 8T+, όπως το ονομάζει η πάροχος, το οποίο δεν διαφέρει απολύτως σε τίποτα από τα unlocked μοντέλα. Το “+” που έχει προσθέσει η εταιρεία στο όνομα του smartphone έχει ως στόχο να δείξει ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει λάβει πιστοποίηση IP68.

Πράγματι, οι μόνες διαφορές μεταξύ του απλού 8T και του 8T+ είναι η πιστοποίηση IP και το ότι η T-Mobile το πουλάει στα 749,99 δολάρια Αμερικής, με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.