Η Samsung κατέθεσε πατέντα για γυαλιά AR

Samsung, Η Samsung κατέθεσε πατέντα για γυαλιά AR

Μία αναφορά που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο υποστηρίζει ότι η Apple σταμάτησε προσωρινά την ανάπτυξη των AR Glasses. Σήμερα, αποκαλύφθηκε μία πατέντα από την Samsung στο U.S. Patent and Trademark Office, η οποία αναφέρεται σε γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει η πατέντα, τα γυαλιά ενεργοποιούνται αμέσως μόλις ξεδιπλωθούν. Ένας projector που βρίσκεται στις πλευρές των γυαλιών ρίχνει φως στους φακούς και εκεί προβάλλεται το υλικό. Ο υπόλοιπος σκελετός των γυαλιών θα φιλοξενεί και το hardware πιθανόν που θα προέρχεται από την ARM.

https://www.youtube.com/watch?v=iOgs2Dspbm4

Πίσω στο 2017, η Samsung είχε παρουσιάσει ένα project ονόματι Monitorless, το οποίο παρουσίαζε γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας, τα οποία συνδέονταν με το κινητό μέσω Wi-Fi. Ταυτόχρονα το κινητό συνδεόταν με τον υπολογιστή και ο χρήστης μπορούσε να παρακολουθήσει όσα έδειχνε η οθόνη του υπολογιστή του στα γυαλιά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.