Gear

Η Sennheiser θέλει να φέρει τον ήχο 3D στα κινητά με Android

H Sennheiser συνεργάζεται με την Samsung προκειμένου τα ακουστικά της με ήχο 3D να είναι συμβατά με την πλατφόρμα Android. Σημειωτέον ότι τα ακουστικά της με τεχνολογία ήχου 3D ήδη είναι συμβατά και δουλεύουν με τα iPhones.

Σύμφωνα με τον Andreas Sennheiser, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας οι βασικοί λόγοι αυτής της συνεργασίας είναι αφενός ότι το λειτουργικό Android είναι κυρίαρχο στα κινητά τηλέφωνα σήμερα, αφετέρου η συνεργασία με την Samsung θα προσδώσει αξιοπιστία στο εγχείρημα.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να επεκταθεί και σε παιχνίδια ή ταινίες με εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, ενώ ηχεία με τεχνολογία ήχου 3D αναμένονται για τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ αργότερα μέσα στη χρονιά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:59

Σχόλια

  • Τι 3D ήχο και αηδίες ??? Ρε εταιρίες σοβαρευτείτε λίγο επιτέλους και εστιάστε σε κάτι καλύτερο !!!!!!! Bone Conduction σκεφτήκατε να βγάλετε ρε Sennheiser ????

    Επίσης υπάρχουν τόσα music players εφαρμογές που μπορείς να βάλεις ότι ήχο 3D θες + να παραμετροποιείς !!!!

  • @KnightRider για να έχεις bone conduction πρέπει αναγκάστηκα να ακούς κ τους τριγύρω θόρυβους κάτι που είναι καλό για αθλητές,ποδηλάτες κτλ.. Αλλα για κάποιον που απλά θέλει να κόψει τον εξωτερικό θόρυβο κ να ακούσει την μουσική του δεν είναι λύση πχ αστικά, μετρό κτλ..

  • @gtas

    Συμφωνώ αλλά μπορείς να βάλεις και ωτοασπίδες οπότε είναι σαν in-ear και δεν ακούς τίποτα γύρω σου αλλά αυτό καλύτερα είναι για το σπίτι γιατί το να μην ακούς όταν είσαι έξω είναι λίγο επικίνδυνο.

  • Καλα είναι δυνατον η Samsung να εξαγόρασε την AKG και τωρα να συνεργάζεται με την ανταγωνίστρια Sennheiser?
    Και 3D souround ηχος υπαρχει ηδη στα Sony δεν ανακάλυψαν στην Sennheiser την Αμερική.

  • @KnightRider μου φαίνεται άδικος κόπος να κουβαλάω κ ωτοασπίδες αμα μπορείς ήδη να έχεις Noise Cancelling (που θα λειτουργεί και καλύτερα). Αν τις χάσω δλδ πάλι πρέπει να ακούω τους τριγύρω? Στο ποδήλατο (που κάνω αρκετό) ναι βολεύει το σύστημα στο Bone Conducting αλλά στον δρόμο (commuting) δεν βολεύει καθόλου.

    @One παντού υπάρχει ο 3D Sound (πισι, τηλεοράεις, ταμπλετ της Λενοβο (Dolby atmos) κτλ) απλά η Sennheiser τώρα θα το βγάλει για να εκμεταλλευτεί το Android οικοσύστημα. Ηδη εχει η ιδια εταιρια εφαρμογές σε ακουστικά για πισι/ενισχυτες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.