Gear

Δωρεάν διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια Lime στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η Lime θα προσφέρει δωρεάν διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια ώστε να ενθαρρύνει τους κατοίκους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία) να ψηφίσουν στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές και αυτοδιοικητικές στις 26 Μαΐου 2019.

Όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή της Lime θα λάβετε τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κωδικός θα ισχύει μεταξύ απο τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό ‘thistimeimvoting.eu’, δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες τη μέρα των εκλογών για να τους ενθαρρύνουν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν αλλά να το κάνουν με έναν διασκεδαστικό, ασφαλή και βιώσιμο τρόπο.

Το promotion θα ισχύσει επίσης σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία.

Επεξεργάστηκε την 21 Μαΐου 2019 7:17

Σχόλια

  • Πάλι φουλ αποχή θα έχουν στις εκλογές όποτε σου λέει δεν κάνουνε και αυτό... Μπας και... Χιχιχι.... 😂😂😂😂😂

    • Mα αύτο που κάνουν είναι ένας λόγος να μην πάς να ψηφίσεις αλλά να το πάρεις να πας βόλτα. Αχαχαχαχα.

  • Καλά που υπάρχει και το techblog και ενημερωνόμαστε για όλα τα θέματα , άν περιμέναμε απ το ινσόμνια άσε

  • Δεν ισχύει γιατί εγώ το δοκιμασα και ενω στην αρχή δεν είχα λεφτά στην κάρτα δεν το δέχτηκε ενω ηταν ενεργό το κουπόνι και με το που έβαλα λεφτά μου τα φαγε.

    • +1 επιβεβαιώνω
      από τότε που πήγαν στα 18/ χιλομετρα ώρα δεν τα αγγίζω και μου έχει μείνει ένα ευρώ και κατι στο acc το ξεκλείδωσα (κατα της 12 και κάτι περίπου) εκανα μια βόλτα 2 λεπτόν και κάτι μου έφαγε τα λεφτά που είχα ένα 5 λεπτό άφησε :p ενώ στο τέλος της βόλτας έγραφε οτι χρεώθηκα μηδέν από το υπόλοιπο έφυγαν σχεδόν όλα πλην 5 λεπτόν
      δεν πειράζει καλύτερα να μην μείνει τπτ να μην κρατήσω και την εφαρμογή

  • Παιδιά, ενημερώσα την Lime για τα σχόλιά σας και έλαβα την ακόλουθη απάντηση:

    "H δράση της Lime για τις Ευρωπαϊκές εκλογές λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εταιρεία διαθέτει φωτογραφίες, social media posts και υλικό απο όλες τις πόλεις που ενεργοποιήθηκε η δράση, ενώ υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη.

    Στην Ελλάδα, η δράση ήταν ενεργή στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία. Λειτούργησε κανονικά και καταγράφησαν πάνω απο 15,000 διαδρομές. Είναι πιθανόν να υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας κυρίως λόγω του αυξημένου αριθμού χρηστών, αλλά η εταιρεία φρόντισε να επιλυθούν άμεσα, καθώς προτεραιότητά της είναι να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους χρήστες της."

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.