Gear

Intel Go PC: Η στιγμή που διαλέγεις στρατόπεδο…

Με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, με τίτλο Go PC, η Intel διαλέγει πλευρά και δείχνει τα οφέλη των Windows έναντι της Apple. Μέχρι να ξεκινήσει η Apple να δημιουργεί τους δικούς της επεξεργαστής, η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική.

Με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Internet, η Intel δείχνει τις αντιδράσεις πραγματικών φίλων της Apple, όταν τους παρουσιάζονται οι δυνατότητες, οι επιλογές και ο ευέλικτος χαρακτήρας του οικοσυστήματος των Windows συσκευών. H Intel ισχυρίζεται ότι όλες οι αντιδράσεις που παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο βίντεο είναι αληθινές και όχι προϊόν σεναρίου.

Προφανώς και στη συγκεκριμένη προωθητική κίνηση, η Intel επιλέγει να μην παρουσιάσει τους λόγους για τους οποίους οι φίλοι της Apple μένουν φανατικά προσκολλημένοι στα προϊόντα που βγάζει η εταιρεία, πράγμα λογικό, αφού δεν πρόκειται για ρεπορτάζ, αλλά μήνυμα με συγκεκριμένο σκοπό.

Πέρα από τις κινήσεις του Τμήματος Marketing, το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι βλέπουμε την Intel να επιλέγει ξεκάθαρα το στρατόπεδο των Windows, πράγμα που σημαίνει ότι οι δεσμοί συνεργασίας με την Apple έχουν διαρραγεί ανεπιστρεπτί.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.