iPower Plus, Έξτρα ενέργεια και LED flash για το iPhone

Εδώ και σχεδόν δυο μήνες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος iPhone 3GS. Όλα καλά, όλα ωραία, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, όχι όμως από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Με ενεργοποιημένο το 3G αναγκάζομαι και το φορτίζει κάθε βράδυ για να μην με “αφήσει” κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας.

Μια ενδιαφέρουσα λύση έρχεται να δώσει το iPower Plus, μια δερμάτινη θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία 2300mAh, πενάκι(!) και LED flash!!! Ναι τώρα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και στο σκοτάδι!!! Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μου τη γνώμη σας όσοι έχετε iPhone. Σας αρέσει η ιδέα;

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2009 13:13

Σχόλια

  • Πολύ γκουμούτσα το συγκεκριμένο. Είχα βρει παλιότερα ένα άλλο gadgetάκι το οποίο έδινε μέχρι 2μιση φορτίσεις στο iPhone και ήταν αρκετά μικρότερο

  • Εγώ είδα κι έπαθα να διώξω την παλιά θήκη για μια πιο λεπτή. τελικώς πήρα από το http://www.more-thing.com την λεπτότερη.
    Για το θέμα του 3G επειδή δεν έχω πλάνο internet ζήτησα και απενεργοποίησαν τελείως το 3G /GPRS από την Cosmote γιατί όταν ήταν ενεργό από το βράδυ μέχρι το πρωί μου είχε τελειώσει όλη η μπαταρία. Τώρα αντέχει 2 μέρες ανοικτό και με χρήση εκτός κινητού (βίντεο εφαρμογές παιχνίδια).
    Προσωπικά προτιμώ να έχω ένα φορτιστή στο γραφείο ή το αυτοκίνητο παρά να έχω ένα διπλάσιο κινητό στα χέρια.

  • Ναι, εκπληκτική ιδέα. Εφόσον η apple δεν μπορεί να παρέχει τα εντελώς αυτονόητα. Αλλά σίγουρα θα το κάνει στο iphone 5 ή 6. Να έχουμε να αγοράζουμε ως τότε νέα μοντέλα. Πάλι καλά που έβαλε copy paste.

    Αλλά φοβερό λειτουργικό, ωραία χρώματα. Και γραφικά. Να πάμε να το πάρουμε όλοι.
    (Ναι, είναι ειρωνικό σχόλιο -όχι απευθυνόμενο σε εσένα)

  • giorgo, Μια χαρά κινητό είναι, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Εγώ θέλω ευκολία, απλότητα και ξεκούραση.

  • επομένως κατα πόσο αυξάνεται η διάρκεια της μπαταρίας? είναι περιπου 3 φορές η αρχική? επηρεάζει τη διαάρκεια ζωής της μπαταρίας (εννοώ θα τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα μετά απο κάποιο καιρό ή δεν επηρεάζει το gadget την ενσωματωμένη μπαταρία) ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.