iXpand, η SanDisk επεκτείνει τη μνήμη του iPhone με 60 δολάρια

Τα 16 GB του iPhone σου δεν είναι αρκετα; Δυστυχώς η Apple δεν σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις την χωρητικότητα της συσκευής μέσω μιας microSD όπως κάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές. Για αυτό το λόγο πολλές εταιρείες έχουν προσπαθήσει να αυξήσουν την χωρητικότητα της συσκευής σου με wireless drives, SD card adapters ή και θήκες οι οποίες προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Τώρα η SanDisk φέρνει και αυτή την δική της εναλλακτική πρόταση η οποία μοιάζει θα λέγαμε ελκυστική. To iXpand flash drive μοιάζει με ένα κοινό φλασάκι USB με την διαφορά όμως ότι έχει και ένα Lightning Connector με το οποίο μπορείς να συνδέσεις τις iOS συσκευές σου. Θεωρητικά παρέχει έναν εύκολο τρόπο ώστε να μεταφέρεις τα αρχεία σου από το τηλέφωνο σου ή το tablet στο φλασάκι και μετά στον υπολογιστή σου.

Από την στιγμή όμως που το iOS δεν μπορεί να χειριστεί εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αυτό γίνεται από την εφαρμογή iXpand η οποία μπορεί να συγχρονίσει αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο από το Camera roll στο φλασάκι. Επίσης αν θέλεις μπορείς να προστατέψεις τα αρχεία με την χρήση κωδικού πρόσβασης.

Το iXpand όπως είναι αναμενόμενο κοστίζει πιο πολύ από ένα συμβατικό φλασάκι ίδιας χωρητικότητας και είναι λίγο πιο ογκώδες. Επίσης κοστίζει λιγότερο από το να αγόραζες ένα iPhone με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Τα 16 GB ξεκινάνε στα 59.99 δολάρια, τα 32 GB στα 79.99 δολάρια και τα 64 στα 119.99 δολάρια. Θα κάνει ντεμπούτο στις 16 Νοεμβρίου και είναι συμβατό με iOS 7 και iOS 8 και συσκευές που έχουν Lighting port.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Νοεμβρίου 2014 23:04

Σχόλια

  • Χαχαχαχα! Εντάξει, έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο!
    Όπου βλέπεις "i" τραβας και τις τιμές στα ύψη γιατί γουσταρουμε... Όσο και να θες να δικαιολογήσεις τις τιμές λόγω μη συμβατότητας από το λειτουργικό, δε γίνεται. Και τι μέγεθος είναι αυτό;

    Γειά σου ρε Android με τα αυτονόητα σου! https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00LIXJ54K/ref=mp_s_a_1_3?qid=1416002946&sr=8-3&pi=AC_SX200_QL40

  • Οσο αυτονόητο στα android τόσο ακριβό στα I phone...Κρίμα για αυτούς που το θέλουν και πρέπει να καταξοδευτουν...Όσον αφορά το σχόλιο του προηγούμενου φίλου έχω και εγώ το ίδιο φλασακι σε 32αρι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ..Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Με έχει σώσει με ταινίες που του έχω "φορτώσει" και με "συνόδευσαν" σε ταξίδια!!

  • Ωραιο γκατζετακι αλλα δεν νομιζω να βολευει. Θα γινεται λιγο χαμος με τον συγχρονισμο. Απο την εμπειρια μου με τα ios το itunes δεν ειναι και τοσο μπελας. Κατι σαν file manager απλα ειναι ενα εξτρα βημα. Για μουσικη και αρχεια δουλευει μια χαρα. Για βιντεο δεν με βολευει χρησιμοποιω εφαρμογες που μεταφερουν βιντεο απευθειας στο ipad μεσω wifi. Τωρα με το στικακι που θα περναει τι με την εφαρμογη iexpand ειναι ενα θεμα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.