Η Japan Display θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED του Apple Watch

Όπως όλα δείχνουν η Japan Display (JDI), θα είναι ο νέος προμηθευτής της Apple. Η εταιρεία, θα παρέχει οθόνες OLED για τα νέα Apple Watch.

Η Japan Display (JDI), ξεπέρασε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, όταν η Apple ξεκίνησε να χρησιμοποιεί οθόνες OLED. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν ο κύριος προμηθευτής της Apple για τις LCD οθόνες, καθώς κατασκεύαζε μόνο οθόνες της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Ωστόσο, με ένα νέο επενδυτικό πακέτο και την οικονομική βοήθεια της Ιαπωνικής κυβέρνησης, η JDI, εξασφάλισε ένα ποσό της τάξεως του ενός δις δολαρίων κι έτσι προχωράει στην δημιουργία, μιας νέας σειράς οθονών OLED.

Η Apple εισάγει πλέον τις οθόνες OLED στα Apple Watch, προκειμένου να ανταγωνιστεί την Samsung και την LG, καθώς οι δύο αυτές εταιρείες θεωρούνται κορυφαίες επιλογές από τους πελάτες τους.

Κατά την διάρκεια των προηγούμενων χρόνων, η JDI έχει αποδειχθεί έμπιστος συνεργάτης για την Apple. Η κίνηση της εταιρείας να μπει στον τομέα των οθονών OLED, αποτελεί μια ένδειξη φερεγγυότητας.

Με τις πωλήσεις των smartwatch να έχουν σημειώσει μια αύξηση της τάξεως του 40%, είναι λογικό η Apple, να θέλει να δώσει έμφαση στο Apple Watch.

Πηγή 

Επεξεργάστηκε την 4 Απριλίου 2019 13:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.