Καθυστερεί το HomePod της Apple με οθόνη

homepod apple, Καθυστερεί το HomePod της Apple με οθόνη

Το project της Apple να σχεδιάσει το πρώτο της HomePod με οθόνη αναβλήθηκε μέχρι το επόμενο έτος το νωρίτερο, στο πλαίσιο μιας σειράς μέτρων για μείωση του κόστους.

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, πρότεινε ότι η καθυστέρηση της συσκευής θα επιτρέψει στην Apple να διαθέσει τον προϋπολογισμό έρευνας και ανάπτυξης σε πιο πιεστικά έργα, όπως είναι το headset μικτής πραγματικότητας.

Η κίνηση είναι μέρος μιας στρατηγικής για τον περιορισμό του κόστους που θα επιτρέψει στην εταιρεία να διατηρήσει μια εμφάνιση σταθερότητας σε μια ασταθή οικονομία και να αποφύγει τις μεγάλες περικοπές και απολύσεις που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Meta, η Amazon, η Microsoft και η Google.

Άλλες κινήσεις για την αποφυγή απολύσεων λέγεται ότι περιλαμβάνουν την καθυστέρηση των μπόνους για τις εταιρικές ομάδες, την παύση των προσλήψεων σε ορισμένες ομάδες, τον περιορισμό των προϋπολογισμών και το να αφήνουν ανοιχτούς ρόλους αντί να τους αναπληρώνουν όταν φεύγουν εργαζόμενοι.

Ο αναθεωρημένος χρόνος για το φημολογούμενο προϊόν HomePod ταιριάζει με την πρόσφατη πρόβλεψη του αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo ότι ένα επανασχεδιασμένο HomePod με οθόνη 7 ιντσών θα φτάσει το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Καθυστέρηση = προσμονή = τελειότητα υλοποίησης = σωστή τιμολόγηση= ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΩΝ (Αυτό να κρατήσετε πιστοί μου) . Θέλω καθημερινό μπαράζ – HIMARS Φημών -ψιθύρων – διαρροών κ ΄έγκυρων (αλλίιιιμονοο) προβλέψεων-Αναλύσεων για : Foldable IPHONE, FOLDABLE IPAD, MAC με TOUCH ΟΘΟΝΗ ( Παραθυράκηδες πονάτε? Τρέμετε? ) , AR/MR ΚΑΣΚΑ & APPLE GLASSES, APPLE CAR ( ΤΡΕΜΕ BMW , Όχι εσύ Chris! Πιστε μας!!) , APPLE PREMIER LEAGUE & APPLE FORMULA 1, ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΠΟ 2 -4 ΜΕΤΡΑ! Σας έφτιαξα το ΣΚ ? Νομίζω ναι! Μόνο Apple λοιπόν και θέλω selfie anim με μπακαλιάρο κουρκούτι , κ στο βάθος φωτεινό μηλαράκι από MAC… iF YOU KNOW YOU KNOW BRO!

Κώστας Βλαχάκης

χαχαχαχα! Θα κάνουμε το πάν για να προσφέρουμε την “τροφή” που χρειάζεσαι καθημερινά!

Chris_BMW

Ηγέτη στο θέμα BMW δεν σηκώνω κουβέντα και αναλαμβάνω και και το κόστος των οποίων συνεπειών …

Η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή !!!

Χρόνια πολλά Ελλάδα !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple HomePod HomePod

Η Apple δοκιμάζει ένα HomePod τρίτης γενιάς με οθόνη αφής LCD

Εικόνες που διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν στο Χ δείχνουν μια κυκλική οθόνη αφής LCD που δοκιμάζεται σε ένα νέο έξυπνο ηχείο HomePod.

Gear Apple HomePod featured HomePod

YouTube Music: Υποστηρίζεται επίσημα από το Apple HomePod

Το YouTube Music είναι πλέον διαθέσιμο απευθείας στο HomePod και στο HomePod mini της Apple, χάρη στη νέα υποστήριξη ενσωμάτωσης Siri.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.

Gear Apple Apple HomePod HomePod

Το πρώτο HomePod της Apple με οθόνη ίσως έρθει το πρώτο εξάμηνο του 2024

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, προχώρησε σε μια πρόβλεψη αναφορικά με το επόμενο HomePod της εταιρείας.