Kingston Wi-Drive, Ασύρματη μνήμη flash ιδανική για iPad και iPhone

Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingston Wi-Drive κατασκευασμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad, iPhone και iPod Touch. Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες συσκευών Apple.

Το Kingston Wi-Drive, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Kingston Wi-Drive από το App Store, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή να μοιράζονται αρχεία με άλλους χρήστες συσκευών Apple. Για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Drive με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Apple, οι χρήστες απλώς μεταφέρουν τα αρχεία από το desktop ή το laptop τους με τη μέθοδο drag & drop, συνδέοντάς το με θύρα USB, όπως θα έκαναν με κάθε άλλη USB Flash συσκευή αποθήκευσης.

Στη συνέχεια εγκαθιστούν την εφαρμογή Wi-Drive από το App Store και συνδέονται με το Wi-Drive από τη συσκευή τους ασύρματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίου ή σύνδεσης στο Internet. Τρεις χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σε διαφορετικού τύπου αρχεία, χρησιμοποιώντας μία συσκευή Wi-Drive, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο ίντερνετ.

Kingston Wi-Drive
Χωρητικότητα: 16GB/ 32GB
Wi-Fi 802.11 n
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: Έως τέσσερις ώρες χρήσης
Καλώδιο: Mini-USB σε USB καλώδιο.
Συμβατό με: iPad, iPhone 3G/ 3GS/ 4, iPod touch (σε 3G μόνο για λογισμικό iOS 4.2.1+)
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων
Ήχου: AAC, MP3, WAV
Βίντεο: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVI
Εικόνας: jpg, bmp, tiff
Εγγράφων: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls

Σχόλια

  • δεν μου φενεται και τιποτα απιστευτο εργαλειο... ειναι χαζο να συνδεεται μονο ασυρματα (πεσ οτι πας στο χωριο σου δεν εχεις ασυρματο) θα επρεπε να συνδεετε με usb καλωδιο για μενα ειναι σχεδον ανωφελο και υπερβολη τζαμπα λεφτα

  • Ρε φιλαράκι τι τρέλες λες? :P Ασύρματα συνδέεται με τα ipod - iphone, και με usb με το pc. Simple

  • 179$ το 32GB και 140$ το 16GB με 4ωρη (!) μπαταρία.
    Αν είχε και ενσωματωμένο flash drive reader θα άξιζε. Και μπαταρία της προκοπής..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.