Gear

Kuo: Το AR/VR headset της Apple θα ενισχύσει όλη τη βιομηχανία VR

Ο διάσημος αναλυτής Ming-Chi Kuo εμφανίζεται βέβαιος πως το πολυαναμενόμενο AR/VR headset της Apple θα παρουσιαστεί επίσημα στο WWDC τον ερχόμενο Ιούνιο. Μάλιστα τονίζει πως η εταιρεία είναι «καλά προετοιμασμένη να κυκλοφορήσει» τη νέα συσκευή.

Όπως σημειώνει ο Kuo, η κυκλοφορία του headset θα ωφελήσει πολύ τους συνεργάτες της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple, ενισχύοντας ολόκληρη τη βιομηχανία VR.

Τα πιο ακριβά κομμάτια ενός τέτοιου gadget είναι η συναρμολόγηση (που γίνεται αποκλειστικά από τη Luxshare), η οθόνη micro OLED (αποκλειστικά από τη Sony), ο διπλός επεξεργαστής (αποκλειστικά από την TSMC), το πλαίσιο (ως επί το πλείστον από την Everwin Precision), οι 12 μονάδες κάμερας (αποκλειστικά από την Cowell Electronics) και το εξωτερικό τροφοδοτικό της Goertek. Ο Kuo σημειώνει ότι η Cowell Electronics θα ωφεληθεί περισσότερο, καθώς έχει λιγότερους άλλους πελάτες.

Σε περίπτωση που η κυκλοφορία του headset είναι επιτυχημένη, επισημαίνει ο Kuo, θα μπορούσε να γίνει η πιο σημαντική νέα επενδυτική τάση στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.