Lenovο Screen Jacket: Οθόνη προβολής για το YOGA Tab 3 Pro την οποία φοράς

Όχι δεν είναι κάποιο φανταστικό gadget το οποίο λάνσαρε η Lenovo ως πρώιμο πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά το Lenovοo Screen Jacket υπάρχει και έρχεται ως αξεσουάρ για το Lenovo YOGA Tab 3 Pro. To YOGA Tab 3 Pro έρχετα με ενσωματωμένο Pico projector για να προβάλεις αυτό που θέλεις σε μεγαλύτερη επιφάνεια από την οθόνη.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο και θέλεις να δείξεις κάτι στους φίλους σου, τι κάνεις; Αυτό σκέφτηκε η Lenovo και λάνσαρε το Lenovοo Screen Jacket το οποίο φοράς σαν κανονικό μπουφάν. Όταν το γυρίσεις ανάποδα (το μέσα έξω) και το κρεμάσεις σε μια επιφάνεια, μπορείς να προβάλεις εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο που θέλεις.

Το Jacket μπορεί να μετατραπεί σε μια οθόνη με ύψος 24 ίντσες και μήκος 47 ίντσες. Όμως με κόστος στα 383 δολάρια, πλησιάζει την τιμή του Lenovo YOGA Tab 3 Pro tablet (499 δολ.).

Το Lenovo Yoga Tablet 3 Pro έχει pico projector στο kickstand, πιστοποίηση IP21, που σημαίνει ότι αντέχει αν πέσει κατά λάθος επάνω του νερό, 4 μπροστινά ηχεία και υποστήριξη Dolby Atmos 3D Surround Sound. Ενσωματώνει οθόνη 10.1 ιντσών IPS ανάλυσης 2560×1600 pixels, 299ppi, 64-bit τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom X5-Z8500, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η τεράστια μπαταρία 10.200mAh που υπόσχεται 18 ώρες χρήσης, ενώ τρέχει Android 5.1 με Lenovo Vibe UI.

Η Wi-Fi only έκδοση του Yoga Tab 3 Pro κοστίζει 499 δολάρια, ενώ για την LTE πρέπει να διαθέσετε 599 δολάρια.

Όσο για το jacket υπάρχουν διάφορα σχέδια που δημιουργήθηκαν από ονόματα όπως Felipe Pantone, Janine Rewell, JeanSpezial και Yogo Honda.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Δεκεμβρίου 2015 19:02

Σχόλια

  • Με ένα απλό μπουφανάκι μοιάζει, τίποτα το ιδιαίτερο. Αλήθεια από τι υλικό είναι η φορά του για να κοστίζει 380+ κάτι ψιλά δολλάρια;; Και τι σόι υλικό είναι αυτό που θα μας προσφέρει τόσο καλή προβολή σε σχέσηε ένα απλό μπουφάν που θα το κρεμούσαμε έτσι και θα προβαλαμε το περιεχόμενο μας; Ξέρουμε;

  • Εχει ειδικη σχεδιαση που σου επιτρεπει να το κανεις τετραγωνο και με περιεργο τροπο ραμενα γατζακια για να το κρεμας και να το στερεωνεις παντου.. Ολα αυτα βεβαια θα αντιγραφουν και σε λιγο καιρο θα παιρνεις το ιδιο μαιμου και σχεδιασμενο οχι απο γνωστα ονοματα με 20-30€

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.