LG G Watch, Νέα έκδοση σε χρώμα “champagne gold”

Τον προηγούμενο μήνα, η LG μας παρουσίασε κάποιες teaser φωτογραφίες για το επερχόμενο G Watch. Σήμερα, νέες φωτογραφίες κάνουν την εμφάνιση τους , παρουσιάζοντας μας την συσκευή σε χρώμα “champagne gold”. Στην νέα έκδοση, το εξωτερικό μέρος της πρόσοψης είναι χρυσό, όμως το εσωτερικό παραμένει μαύρο, ενώ το λουράκι είναι λευκό.

Σύμφωνα με την LG, το smartwatch πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον τρίμηνο, ενώ αναμένεται να έχει οθόνη 1.65 ιντσών και 4 GB εσωτερική μνήμη.

Ας μην ξεχνάμε ότι το LG G Watch θα είναι το πρώτο smartwatch που θα χρησιμοποιεί το Android Wear, την έκδοση δηλαδή της πλατφόρμας για wearables. Σύμφωνα με το website της LG, η συσκευή θα είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μία εφαρμογή Google Search η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν θα προσφέρει “useful information when you need it the most.”.

Πηγή

Σχόλια

  • Προσωπικά το θεωρώ πιο κομψό από το gear. Αν έρθει σε συνδυασμό με το G3 νομίζω πως θα είναι η χρονιά της LG.

  • Οτι κανει σαμσουνγκ ειναι μαπα οτι κανει οποιαδηποτε αλλη ετερεια μαμαει αλλα στο τελος σαβ εμπειρία μακραν σαμσουνγκ αρε νεοελληνα με τις καφεδιες σου και τα μυαλα σου.... ελα ξεκινήστε round 1

  • Χρόνια της lg ? μάλλον δεν εχεις δει το moto 360 για αυτό το λες αυτό . Ειναι το μόνο smart watch που θα έδειχνα λεφτά για να το αποκτήσω γιατί ειναι πανέμορφο και δεν ειναι τετράγωνο όπως όλα τα υπόλοιπα .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.