LG Tone+: Νέο headset θα παρουσιαστεί στη CES 2016

Η LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νεότερη εκδοχή του headset της στο Consumer Electronics Show 2016 στο Las Vegas, με το LG Tone+ να είναι πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του, αλλά να συνεχίζει να προσφέρει πολύ ικανοποιητική ποιότητα ήχου.

Τo LG Tone+, ή αλλιώς HBS-910, όπως θα είναι η κωδική ονομασία του, θα προσφέρεται σε τρία διαφορετικά χρώματα και θα διακρίνεται για τον λεπτό σχεδιασμό του. Το headset έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια της Harman Kardon, με σκοπό να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου κάτω από όλες τις συνθήκες ακρόασης.

Στο LG Tone+ υπάρχει διάφραγμα Advanced Quad Layer, για καλύτερη απόδοση στα μπάσα και τα πρίμα, υπάρχουν δύο μικρόφωνα για καλύτερη λειτουργία φωνής και για τους σκοπούς της μείωσης θορύβου, ενώ με το στοιχείο LG Tone & Talk, μπορεί κανείς να έχει φωνητικές ειδοποιήσεις από το ακουστικό, αλλά και ανάγνωση μηνυμάτων.

Το LG Tone+ θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, με την ενδεικτική τιμή του στην Ευρώπη να διαμορφώνεται στα 150 ευρώ περίπου. Αναμένεται να λανσαριστεί τον Φεβρουάριο του 2016 στην Κορέα και έπειτα θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ασία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Δεκεμβρίου 2015 15:04

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.