Logitech Cooling Pad N100

Είστε ενθουσιασμένος με τον φορητό σας υπολογιστή, αλλά σας απασχολεί ιδιαίτερα η θερμότητα που εκπέμπει όπως και η πιθανότητα υπερθέρμανσης του. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στο 50% των χρηστών φορητών υπολογιστών σύμφωνα με έρευνες της Logitech. Μόνο που τώρα το 100% των χρηστών έχουν την λύση και αυτή δεν είναι άλλη από το Logitech Cooling Pad N100! Τη νέα βάση στήριξης φορητού η οποία κάνει πιο εύκολη και άνετη τη χρήση του laptop στο σπίτι.

Όταν χρησιμοποιούμε το φορητό μας μαζί με ένα ποντίκι και ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο, η βάση στήριξης Logitech Cooling Pad N100 προσφέρει αυξημένη ροή αέρα χάρη στη γρίλια αερισμού στην επιφάνεια της και στον χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα που διαθέτει στο κάτω μέρος. Ο ανεμιστήρας τροφοδοτείται μέσω USB και πετυχαίνει την ομοιόμορφη διανομή τραβώντας αέρα από μια εισαγωγή στο πίσω μέρος. Αυτό βοηθά σημαντικά στην καλύτερη ψύξη του φορητού καθώς δεν υπάρχουν εμπόδια στη ροή, αντίθετα από άλλες βάσεις του εμπορίου που διαθέτουν ανοίγματα σε σημεία που φράζουν εύκολα, είτε από το ίδιο το φορητό, είτε από τα ρούχα μας. Επιπρόσθετα, το ανθεκτικό περίβλημα του ανεμιστήρα τον προστατεύει από σκόνη και φθορές.

Το Cooling Pad N100 περιλαμβάνει και ένα καλώδιο USB για άμεση σύνδεση στον φορητό μας, ενώ η ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος της συσκευής και δεν εξαντλεί την μπαταρία και είναι αρκετή για να διατηρήσει μια αυξημένη ροή αέρα.

Το Logitech Cooling Pad N100 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις αρχές Ιουλίου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 29,99 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2009 14:56

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.