Logitech Wireless Touch K400, Ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad

Το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που επιλέγουν να συνδέσουν τον φορητό τους υπολογιστή με την τηλεόραση ώστε να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα το πληκτρολόγιο ενσωματώνει ένα touchpad 3,5 ιντσών εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα ξεχωριστό ποντίκι.

Η άνεση των χρηστών είναι εξασφαλισμένη, καθώς δεν χρειάζεται να σηκωθούν από τον …καναπέ τους ούτε για μπαταρίες (αυτές που διαθέτει το Κ400 έχουν διάρκεια έως και ένα χρόνο). Οσο για τη χρήση του πληκτρολογίου αυτή προσφέρει αθόρυβη πληκτρολόγηση με πολύ κομψά, χαμηλού ύψους πλήκτρα, με λαμπερούς λευκούς χαρακτήρες, ευανάγνωστους ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Συνολικά το νέο πληκτρολόγιο είναι συμπαγές σε μέγεθος, χωρίς όμως να κάνει συμβιβασμούς στην άνεση, ενώ όταν δεν το χρησιμοποιούμε το αποθηκεύουμε στηρίζοντας το σε όρθια θέση.

Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τώρα τον Αύγουστο με προτεινόμενη τιμή τα 40 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 23 Αυγούστου 2011 0:40

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.