Material6, Χειροπόιητες ξύλινες πλάτες για το iPhone

Προχθές το πρωί κάθισα για καφέ στον τελευταίο όροφο του καταστήματος Public στο Σύνταγμα. Προσφέρει καταπληκτική θέα και έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα, αν δεν έχει τύχει να πάτε, σας το προτείνω. Στο ισόγειο του καταστήματος υπήρχε πληθώρα θηκών για το iPhone με χαρακτήρες της Marvel, Angry Birds και τον Κέρμιτ τον βάτραχο, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Εγώ όμως σας προτείνω κάτι άλλο, ξεχωριστό.

Σας προτείνω να κοιτάξετε τις χειροποίητες ξύλινες πλάτες της εταιρείας Material6 για το αγαπημένο σας iPhone σε διάφορες ποιότητες ξύλου και με διαφορετικό φινίρισμα. Οι τιμές του είναι 89 με 99 δολάρια Αμερικής (+35 δολάρια έξοδα αποστολής για Ελλάδα) ενώ με έξτρα 5 δολάρια μπορείτε να ζητήσετε να χαράξετε το δικό σας όνομα επάνω. Αν σας αρέσουν, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 21:54

Σχόλια

  • Ελάτε βρε παιδιά, εγώ τις βρίσκω πολύ κομψές. Βάζεις και φυσικό υλικό στο κινητό σου. Πολύ μέταλλο και γυαλί έχει πάνω του.

    +1 για το Overlay :p

  • Τέλειο!!!χαχαχα
    Ναι σιγα μην βαλω κατι τετοιο στο iphonaki μου να το κανω λατερνα το iphone ειναι ενα!!!!

  • Το καλο με αυτές τις θήκες είναι οτι αν σου πέσει απο το ένα μέτρο μπορεί να μην σπάσει το "ποιοτικό" iphone.

  • βασικα θα επαιρνα iphone μονο για να βαλω μια τετοια θηκη! μου αρεσουν πολυ κατι τετοια "χειροποιητα" και ξεχωριστα!

  • Ως εναλλακτική λύση γι αυτόν που βαρέθηκε την εμφάνιση του iphone και θέλει για λίγο μια αλλαγή, είναι η καλύτερη λύση (αν θελήσεις να δώσεις 100 ευρώ για 1 καπάκι).

    @teo
    Λες να τα πουλάνε και σε χονδρική? στα 10 πληρώνεις τα 9 και δώρο 10% έκπτωση στα έξοδα κηδείας? χαχα...

  • Αγορασε ενας φιλος μου ενα απο αυτα τα (πανακριβα) bumpers για το 4s του,και παροτι πολυ designατο μου φαινεται απιστευτα ''εχθρικο'' στην αφη,σα να πιανω ενα παγωμενο κομματι λαμαρινα!Αυτα εδω ομως μου φαινονται εξαιρετικα!Μπορει να μην προσφερουν το grip που ειχε το 3gs (2 κλασεις πανω απο το τωρινο imo) αλλα πιστευω πως θα το κανουν λιγο πιο φιλικο στο χερι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.