Michael Kors Access Lexington 2, Bradshaw 2, MKGO: Premium GPS smartwatches [IFA 2019]

Michael Kors Access Lexington 2 IFA 2019, Michael Kors Access Lexington 2, Bradshaw 2, MKGO: Premium GPS smartwatches [IFA 2019]

Στη φετινή IFA 2019 είδαμε αμέτρητα έξυπνα ρολόγια από σχεδόν όλες τις εταιρείες τεχνολογίας. Η Fossil Group παρουσίασε τα περισσότερα, είτε ως δικό της προϊόν με το Fossil Q Founder, είτε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με άλλες εταιρείες, όπως τα Puma Smartwatch, Emporio Armani Smartwatch 3 και Diesel Axial. Η τελευταία προσθήκη στην τεράστια λίστα smartwatches της εταιρείας είναι τα Michael Kors Access Lexington 2, Bradshaw 2 και MKGO.

Όπως τα Emporio Armani Smartwatch 3 και Diesel Axial, έτσι και τα έξυπνα ρολόγια της Michael Kors είναι βασισμένα στην Gen 5 πλατφόρμα της Fossil. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαθέτουν βελτιωμένους αισθητήρες καρδιακού παλμού, τον Snapdragon Wear 3100, έξυπνες λειτουργίες μπαταρίας, και πολλά άλλα.

Michael Kors Access Lexington 2 και Bradshaw 2

Τα Michael Kors Access Lexington 2 και Bradshaw 2 είναι δύο premium προτάσεις με ιδιαίτερο design. Έχουν διάμετρο 44 χιλιοστά και τα λουράκια τους είναι 22 χιλιοστά.

Όλες οι εκδόσεις τους διαθέτουν 1,28 OLED οθόνη, 1GB μνήμη RAM, GPS, υποστηρίζουν NFC, διαθέτουν ηχείο, τριά κουμπιά μαζί με την κορώνα και έχουν 3 ATM αδιαβροχοποίηση.

Michael Kors Access Lexington 2 IFA 2019, Michael Kors Access Lexington 2, Bradshaw 2, MKGO: Premium GPS smartwatches [IFA 2019]

Οι τιμές των Michael Kors Access Lexington 2 και Bradshaw 2 ξεκινού από τα 350 δολάρια Αμερικής ή περίπου 320 ευρώ. Το πρώτο είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ το δεύτερο αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τον Σεπτέμβριο.

Michael Kors Access MKGO

Η εταιρεία παρουσίασε και το Michael Kors Access MKGO που είναι το πρώτο της fitness-focused smartwatch. Το έξυπνο ρολόι έχει κάσα 43 χιλιοστά, πάχος μόλις 7 χιλιοστά και χρησιμοποιεί λουράκια 20 χιλιοστών.

Το έξυπνο ρολόι έχει 1,19 ίντσες οθόνη, 512MB μνήμη RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο, GPS, υποστηρίζει NFC και fitness apps όπως το Google Fit. Τέλος, το Michael Kors Access MKGO κυκλοφορεί σε κόκκινο, μαύρο, ροζ, λευκό/χρυσό και η τιμή του είναι 295 δολάρια Αμερικής ή περίπου 270 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

IFA 2019: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη [Απολογισμός]

Η έκθεση IFA 2019 προσέφερε μία πρωτόγνωρη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της μέσω καινοτόμων τεχνολογιών αιχμής, χρησιμοποιώντας φωνή, AI και τη δύναμη του 5G.

Smartphones featured Honor Honor Android smartphones

Honor V30: Θα έχουν τον Kirin 990, 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης

Η θυγατρική της Huawei επιβεβαίωσε ότι τα Honor Vera30 ή Honor V30 θα είναι εξοπλισμένα με τον 5G Kirin 990.

Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας Nubia ZTE Nubia

Nubia Red Magic 3S: Επίσημο με SD 855+, 12GB RAM και τιμή 484€ [IFA 2019]

Αυτήν την εβδομάδα, στην IFA 2019, η ZTE ανακοίνωσε το Nubia Red Magic 3S μία μικρή αναβαθμισμένη έκδοση του Red Magic 3.

Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας LG LG Android Smartphones

LG G8X ThinQ: Γιατί η DualScreen θήκη έχει notch; [IFA 2019]

Η LG αντί να παρουσιάσει κάποιο foldable δημιουργεί θήκες που προσθέτουν οθόνες. Τι πήγε στραβά με τη DualScreen του LG G8X ThinQ;