Nokia: Ετοιμάζεται για την παρουσίαση του tablet της

, Nokia: Ετοιμάζεται για την παρουσίαση του tablet της

Ένα νέο teaser έδωσε στη δημοσιότητα η HMD Global για την παρουσίαση του επερχόμενου Android tablet της. H παρουσίαση του νέου tablet της Nokia αναμένεται να λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου.

Το νέο teaser δείχνει την ημερομηνία παρουσίασης του Nokia tablet, το οποίο αναμένεται να έχει το όνομα Nokia T20, μαζί με τη φράση πως το νέο tablet θα έχει όλα όσα περιμένει κανείς από ένα Nokia smartphone. Υπάρχει η εικόνα του νέου tablet δίπλα σε ένα Nokia 3310, στοιχείο που μπορεί να σημαίνει ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του νέου tablet θα είναι η αξιοπιστία.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για το Nokia T20, λένε ότι η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 10.36 ιντσών, με μνήμη RAM στα 4 GB, με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64 GB και επεξεργαστή Unisoc. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 11, με εκδόσεις WiFi, αλλά και 4G.

Το νέο tablet της Nokia συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θα είναι μόλις η δεύτερη προσπάθεια της Nokia στην εν λόγω κατηγορία, μετά το Nokia N1 του 2015.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.