Gear

Nothing Phone 1: Εμφανίζει το επίπεδο μπαταρίας των AirPods μετά την ενημέρωση

Οι χρήστες του Nothing Phone 1 άρχισαν να λαμβάνουν την ενημέρωση Nothing OS 1.1.7, η οποία προσθέτει υποστήριξη για την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας των συνδεδεμένων AirPods, μεταξύ άλλων βελτιώσεων και διορθώσεων.

Λάβετε υπόψη ότι η υποστήριξη για την εμφάνιση της στάθμης της μπαταρίας των AirPods εξακολουθεί να είναι μια πειραματική λειτουργία και ενδέχεται να μην λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις. Η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ενημερωμένα μοντέλα Nothing Phone 1 μεταβαίνοντας στην ενότητα Πειραματικές λειτουργίες στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής.

H ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android και προσφέρει ακριβή ποσοστό της μπαταρίας, βελτιωμένη ρευστότητα του λειτουργικού συστήματος, βελτιωμένη ποιότητα ήχου κατά την εγγραφή βίντεο και προσαρμογή στο θερμικό όριο για καλύτερη εξισορρόπηση απόδοσης και θερμοκρασίας.

Όπως τα ακουστικά Nothing Ear 1 που κερδίζουν υποστήριξη για την Siri, η ενημέρωση του Phone 1 συνεχίζει να ανταποκρίνεται στη δηλωμένη πρόθεση του CEO του Nothing, Carl Pei να κάνει τις συσκευές Nothing να λειτουργούν με μια ποικιλία διαφορετικών προϊόντων και αξεσουάρ.

Επεξεργάστηκε την 25 Νοεμβρίου 2022 14:06

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.