Gear

Οι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι έως και 70% φωτεινότερες

Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED ετοιμάζει η LG για το 2023, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μια λειτουργία Brightness Booster Max ανά pixel που, σε ορισμένα μοντέλα της σειράς G3, υπόσχεται έως και 70 τοις εκατό φωτεινότερη εικόνα.

Οι G3, C3 και Z3 με δυνατότητα 8K χρησιμοποιούν νέο επεξεργαστή a9 Gen 6 που προσφέρει αναβάθμιση AI, χαρτογράφηση τόνου HDR και ευκρίνεια εικόνας βάσει αντικειμένων. Το τσιπ είναι βασικό για την επεξεργασία ήχου AI που παρέχει ήχο surround 9.1.2 καναλιών από τα ενσωματωμένα ηχεία. Η LG φέρνει μια WOW Orchestra που χρησιμοποιεί τα ηχεία της τηλεόρασης για να συμπληρώσει την έξοδο από τις νεότερες μπάρες ήχου της μάρκας.

Οι τηλεοράσεις OLED του 2023 διαθέτουν μια πλατφόρμα webOS 23 που απαιτεί πολύ λιγότερo scroll, με μόνο δύο σελίδες περιεχομένου εφαρμογών. Τα προσωπικά προφίλ, οι προσαρμόσιμες γρήγορες ρυθμίσεις και οι προτάσεις λέξεων-κλειδιών αναζήτησης βάσει τεχνητής νοημοσύνης προσαρμόζουν την εμπειρία στα γούστα του χρήστη, ενώ η υποστήριξη Matter θα βοηθήσει το συγχρονισμό με συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές.

Η Z3 παραμένει η ναυαρχίδα με οθόνες 8K 77 και 88 ιντσών, αλλά η G3 είναι πλέον κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο χάρη στη σχεδίαση μηδενικού κενού. Είναι διαθέσιμο σε μεγέθη που κυμαίνονται από 55 ίντσες έως 97 ίντσες, αν και θα δείτε την αύξηση της φωτεινότητας κατά 70 τοις εκατό μόνο στις εκδόσεις 55, 65 και 77 ιντσών. Η C3 εκτείνεται μεταξύ 42 ιντσών και 83 ιντσών και φέρει τον τυπικό ενισχυτή φωτεινότητας.

Πλέον δεν υπάρχει άλλη σειρά Α, με την LG να θεωρεί τώρα τη σειρά B3 την αρχική της προσφορά OLED. Αυτή έχει το μικρότερο τσιπ a7 Gen 6 χωρίς ενίσχυση φωτεινότητας, αλλά το πάνελ είναι 4K στα 120 Hz και έχει επιλογές 55, 65 και 77 ιντσών.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.