Olympus µ TOUGΗ-6000, Για καθημερινή σκληρή χρήση

Οι δραστηριότητές σας απαιτούν αντοχή. Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus μ TOUGH-6000 είναι ανθεκτική σε πτώσεις από 1,5 μέτρα ύψος, αδιάβροχη έως τα 3 μέτρα βάθος και αντέχει στην παγωνιά έως τους –10 °C. Το ελαστικό σώμα προστατεύει τον υψηλής ευκρίνειας φακό με 3,6x ευρυγώνιο zoom και ο διπλός σταθεροποιητής εικόνας εγγυάται λήψεις εξαιρετικής ευκρίνειας όταν χρησιμοποιείτε το μέγιστο zoom ή σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό.

Η Olympus μ TOUGH-6000 διαθέτει βολικές λειτουργίες, όπως Intelligent Auto και ελέγχου αφής, χάρη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή αγγίζοντας απλά το σώμα της. Επομένως, αν προτιμάτε τις έντονες δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σας, η μηχανή αυτή σας παρέχει μεγαλύτερη ευκολία.

Olympus μ TOUGH-6000
Λήψη φωτογραφιών ακόμη και σε σκληρές συνθήκες, υγρασία και κρύο – με αντοχή σε πτώσεις έως το 1,5 μέτρα ύψος, αδιάβροχη έως τα 3 μέτρα βάθος και ανθεκτική στην παγωνιά έως τους –10 °C.
– Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 3,6x υψηλής ακριβείας για λήψη υπέροχων σκηνών και εντυπωσιακών κοντινών πλάνων, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.
– Το θάμπωμα εξαλείφεται χάρη στη λειτουργία διπλής σταθεροποίησης εικόνας.
– Έλεγχος βασικών λειτουργιών της μηχανής χτυπώντας ελαφρά το σώμα της – Μενού Tap Control.
– 10 Megapixel για εκτυπώσεις μεγέθους αφίσας.
– Οθόνη HyperCrystal IIΙ LCD 2,7 ιντσών για τέλεια απεικόνιση ακόμα και κάτω από το δυνατό φως του ήλιου και από ακραίες γωνίες (230.000 κουκκίδες).
– Προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης έως 16 προσώπων για εικόνες προσώπων με τέλεια εστίαση και έκθεση καθώς και σωστή έκθεση των υπόλοιπων περιοχών της εικόνας.
– Με τη λειτουργία Intelligent Auto εντοπίζονται οι πέντε σκηνές που χρησιμοποιούνται συχνότερα και προσαρμόζονται αυτόματα οι ρυθμίσεις, η εστίαση και η έκθεση.
– Φωτισμός LED για υποβρύχια τοπία ή τοπία macro.
– Συμβατή με κάρτες xD-Picture και microSD.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 12:20

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.