Public, Εγκαίνια για το δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο

Η εταιρεία Publicworld εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην αγορά της Λεμεσού, στο νέο TIFFANY SHOPPING MALL, το μεγαλύτερο σε έκταση εμπορικό κέντρο της Κύπρου. Το νέο Public, συνολικού ύψους επένδυσης 2 εκατ. ευρώ και έκτασης 2.000 τμ, αποτελεί το 5ο κατά σειρά Public και εντάσσεται στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας που προβλέπει να αριθμεί συνολικά 20 καταστήματα σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και των Βαλκανίων μέχρι το τέλος του 2012.

Βασικό κριτήριο για την επιλογή του σημείου, όπου λειτουργεί το νέο Public συνιστά η δυναμική που παρουσιάζει το νέο εμπορικό κέντρο. Το TIFFANY SHOPPING MALL, είναι κτισμένο σε στρατηγικό σημείο, στην περιοχή Ζακάκι βόρεια του λιμανιού της πόλης σε ένα χώρο έκτασης 120 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Αναμένεται να προσελκύσει τόσο τους εγχώριους καταναλωτές, όσο και τουρίστες από την επιβατική και άλλη κίνηση του λιμανιού αλλά και επισκέπτες από τη γειτονική Πάφο.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, 30 Μαΐου 2009, το Public συγκέντρωσε 10.000 επισκέπτες.

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουνίου 2009 18:31

Σχόλια

  • Πληροφοριακά... ΤΟ Tiffany Mall θα λέγεται πλέον My Mall μετά από εξωδικαστική διευθέτηση μεταξύ της ιδιοκτήτριας εταιρείας και της Tiffany+Co των ΗΠΑ.

    Σχόλια για το νέο mall δεν έχω επειδή δεν πήγα ακόμη.

  • Chrys, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Περιμένω τις εντυπώσεις σου όταν το επισκεφτείς.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.